Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

Kommende udgivelser #1 – februar og marts 2017

Kommende udgivelser er min inspiration til andre om hvilke bøger der er på vej på markedet, som jeg selv af den ene eller anden grund glæder mig til. Det er bøger, der er på min TBR liste og kommende udgivelser, jeg tænker, kunne være noget for andre også. Det er kun et lille udpluk af de kommende udgivelser jeg holder øje med eller tilføjer til min læseliste. Jeg vil i hver af den slags indlæg her, plukke et par stykker ud og fortælle om.

Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

“Cavendons Døtre” af Barbara Taylor Bradford (Cavendon #2)

Jeg forelskede mig i Barbara Taylor Bradfords fortælling om fortællingen om familierne Ingham og Swann i 1913’s tidsånd og ramme, da jeg læste “Troskabens bånd“. “Cavendons døtre” er fortsættelsen på den historie, så hvordan kan jeg undgå at glæde mig til udgivelsen af denne.

I denne er vi nået til 1926 hvor første verdenskrig har bragt godset på randen af ruin mens glæder og sorger træder frem. Alt hviler i hænderne på fire forskellige kvinder, som skal vise om de kan bringe godset tilbage på ret kurs før det er for sent.

“Cavendons døtre” udkommer af Flamingo i foråret 2017 (dato ikke kendt)

Bogfinken bogblog

“Skrøbelige skønhed” af Amy Harmon

Jeg har ventet og sukket efter denne bog, lige siden jeg så den postet første gang af Lovebooks. Historien om den lyder vanvittig fængende og helt og aldeles fantastisk. Jeg kan noget nær overhovedet ikke vente på at den udkommer, og at jeg kan komme igang med at få hjertet til at banke.

Vi møder Ambrose som var den smukke, uopnåelige og populære fyr i byen. Fern, klassens stille pige, har været forelsket i ham lige så længe, hun kan huske. Efter highschool drager Ambrose i krig og vender siden hjem med ar på krop og sjæl. Fern er ikke længere den stille og usynlige pige hun var en gang, og Ambrose er falmet i krigen. Rollerne er byttet om, og i takt med at de mødes og tilbringer tid sammen får Ambrose endelig øjnene op for pige, der har elsket ham så længe.

Forlaget skriver at det er en fortælling om krig hvor 5 venner drager afsted, men kun én vender hjem. Kærlighed, traumer, heltemod og stærke venskabsbånd. Skønheden og udyret.

“Skrøbelige skønhed” udkommer af Lovebooks 13/2-17

Bogfinken bogblog

“Ti små åndedrag” af K.A. Tucker

Endnu en kærlighedsfortælling fra Lovebooks, jeg faldt for ud fra omtale. At Cora Carmack, forfatter af Losing it serien også omtaler den som bevægende og smuk, gør kun sagen mere klar – den må på min TBR liste. Jeg har læst en læseprøve på den, og jeg kan knapt nok vente nu.

Kacey befinder sig i en situation, tyve år gammel, hvor hendes liv ligger i ruiner efter at både hendes forældre, kæreste og bedste ven blev dræbt i et biluheld for fire år siden. Minderne fra ulykken hjemsøger hende stadig. I forsøget på at lægge det bag sig, tager hun sin søster med og flygter til Miami for at starte på en frisk. De kæmper, men skal nok klare det. Kacey er klar til alle kampe, der måtte komme – undtagen lige da den charmerende nabo melder sin ankomst i hendes liv.

“Ti små åndedrag” udkommer af Lovebooks 27/2-17

Bogfinken bogblog

“Findes der en, findes der flere” af Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane skriver med så meget humor og indlevelse at det er en fryd at være læser af. Jeg gav 5 ud af 5 hjerter til både hendes “Fra og med dig” og “Det er ikke mig, det er dig” og forventer igen at blive spundet ind i hendes lune og muntre historier i denne nye udgivelse.

Denne er mere aktuel end nogensinde og begynder med at hovedpersonen Edie fanges i en pinlig situation til et bryllup. Da hun får skylden og udsættes for en shitstorm på sociale medier, flygter hun fra London til Nottingham hvor hun skal være ghostwriter på en biografi om en ny hot stjerne. Det tvinger hende til at se kritisk på nogle ting i sit liv og sendes ud på en rejse for at finde sig selv.

“Findes der en, findes der flere” udkommer af HarperCollinsNordic 1/3-17

Bogfinken bogblog

“Kamp til stregen” af Elle Kennedy (Off Campus #4)

Ventetiden har været lang siden “Dømt ude” som var den tredje bog i serien. Nu er det endelig ved at være snart at den afsluttende bog kommer, og jeg kan knapt vente. Off Campus serien er sød, sjov og romantisk. Den er alt det, den skal være og jeg var vild med de tre foregående i serien.

I denne bog møder vi Sabrina James på sit sidste år på college. Hun har planlagt alt til mindste detalje, men så kommer ishockeyspilleren Tucker forbi. En nat med sydende hot sex vender op og ned på alt. Første kapitel af bogen kan læses her, men det er med fare for at ventetiden bliver endnu længere..

“Kamp til stregen” udkommer af Flamingo 15/3-17

Bogfinken bogblog

“Nattens sanger” af Christina Bonde

Jeg har hørt meget godt om denne udgivelse, florere i blogland. Egentlig er den allerede udgivet, men den kommer i en samlet bog inden længe, med et smukt grafisk udtryk. Det må så være på tide at stifte bekendtskab med historierne, som skulle være så gode. Den er i young adult fantasy-genren, en genre som ikke helt har mig fanget, men enkelte titler formår at ramme mig. Jeg håber denne er af den sidste slags, for den lyder ganske god.

Hovedpersonen Victoria forelsker sig i den mystiske godsejer og havner pludselig midt i stridigheder i en verden af vampyrer. Hun bliver midtpunktet i et farligt spil og må finde undsætning fra gamle mytologier, som sikrer hende en plads i den nye verden. Det kræver dog hun foretager valg. Valg som forsøger at flå hende i stykker, og hun må hele tiden kæmpe for at finde ud af hvem der er fjender, og hvem hun kan stole på.

“Nattens sanger” udkommer af Forlaget Mellemgaard 17/3-17

 

Hvilke udgivelser glæder du dig til i 2017? Skal du læse nogle af ovenstående kommende udgivelser?

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.