"Gabriels Inferno" af Sylvain Reynard - Bogfinkens bogblog

“Gabriels Inferno” af Sylvain Reynard

Jeg var langt hen af vejen ikke sikker på, hvad jeg egentlig syntes om “Gabriels Inferno”. Det var jeg ikke fordi jeg ikke helt forstod den. Undervejs lærte jeg at forstå den. Jeg begyndte at elske siderne i bogen og kunne slet ikke lægge den fra mig. Selv om tog tid før jeg kom rigtig ind på livet af historien, fangede den mig i en grad så jeg fløj igennem bogens historie.

"Gabriels Inferno" af Sylvain Reynard - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Gabriels Inferno” // Forfatter(e): Sylvain Reynard // Forlag: DreamLitt // ISBN: 9788771711561 // Serie: Gabriels Inferno #1 // Udg. dato: 14-11-2016 // Sideantal: 669 // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

En mands frelse, en kvindes sensuelle opvågning …
Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid.
Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser der ikke har nogen grænser.
Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere.

Historien

“Gabriels Inferno” lader os lære hovedpersonerne Julianne og Gabriel at kende. Gabriel er professor på universitet, højt agtet og respekteret. Han er en mand der ikke har problemer i kvinderetningen. Faktisk får han, hvad jeg vil have og det er nydelser uden grænser og forpligtelser. Da den uskyldige Julia Mitchell en dag møder op til hans Dante-kursus, er der noget bekendt ved hende, og så alligevel ikke. Uanset hvad er der fra det øjeblik en forbindelse, som kan få ødelæggende karakter. For Julia er der ingen undring om hvem han er. Han var hendes første kærlighed da hun kun var 16 år. Og hun har elsket ham lige siden. Han husker hende ikke umiddelbart og det kan være en god ting – for måske er de alligevel begge for skadet til at være noget for hinanden.

"Gabriels Inferno" af Sylvain Reynard - Bogfinkens bogblog

Bogen

Der er meget Dante-historie i historien. Mange litterære referencer. Mange passager med højt sprog som kun kan komme ud af munden på filosoffer og professorer. Det gør at bogen til en start er svær at komme ind på livet af. Alligevel passer det til bogen. Gabriel, professoren, ville ikke være samme person hvis han ikke var den her Dante-specialist. Ham som nærmest kan referere citater i søvne. Julianne ville ikke være den samme, hvis hun ikke var den uskyldige og ekstremt intelligente pige med de store brune øjne.

Da først jeg var kommet ind på livet af bogen, fløj siderne afsted. Jeg sad hele tiden med en frygt for at det skulle gå galt. Med et håb og ønske om at begge de skadede sjæle fik lov at få sin mage og lykke. Jeg grinte, græd og knugede bogen til mig. Da først jeg blev bekendt med måden, bogen foregik på, kom jeg til at holde meget af den og personerne deri.

Jeg kan især godt lide at det er en sensuel roman. Det er ikke en erotisk roman, selv om man kunne tro det. Den kreerer følelser og begær, men holder det hele tiden på et sensuelt og dragende plan. Det er meget anderledes, men fungerer rigtig godt. Den er smagfuld, fræk og kærlig. -jeg glæder mig til at læse de næste i serien.

"Gabriels Inferno" af Sylvain Reynard - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.