Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

Kommende udgivelser #2 – april og maj 2017

Kommende udgivelser er min inspiration til andre om hvilke bøger der er på vej på markedet, som jeg selv af den ene eller anden grund glæder mig til. Det er bøger, der er på min TBR liste og kommende udgivelser, jeg tænker, kunne være noget for andre også. Det er kun et lille udpluk af de kommende udgivelser jeg holder øje med eller tilføjer til min læseliste. Jeg vil i hver af den slags indlæg her, plukke et par stykker ud og fortælle om.

Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

“Arvtageren” af Lina Forss (Stockholm romance #1)

Jeg kender ikke forfatteren til denne og bogen er den første i sin serie. Jeg fik vækket min interesse fra teksten om bogen.

Vi møder Sofi Enhörning der er arvtager til virksomheden Firmaet. Virksomheden trues af kriser og hun tvinges til at ansætte en virksomhedskonsulent. Konsulenten er en skandaleombrust mand hun kender til og som vækker nogle stærke følelser i Sofi. Hun kæmper for at stå imod og har sin kommende mand, en godsejer, ventende derhjemme. Da tingene udvikler sig begynder Sofis verden at falde sammen og hun skal finde ud af hvem hun kan stole på i en verden hvor penge styrer alt.

“Arvtageren” udkommer af HarperCollinsNordic 1/4-17

Bogfinken bogblog

“Victoria” af Daisy Goodwin

Jeg kan godt lide romaner der foregår i et forlængst passeret tidsvindue. Der er noget med tidsånden og måden alt var på dengang, der tiltaler mig. Især når det er af forfattere, der formår at ramme og beskrive så jeg føler jeg er der. Jeg håber på, det lykkes for Daisy Goodwin, for jeg kender intet til forfatteren, men bogen lyder interessant.

Den foregår i 1837 hvor den attenårige prinsesse Victoria vågner op til nyheden om at hendes onkel er død. Dermed er hun dronning i verdens mest magtfulde nation, og den overbeskyttede kvinde skal finde ud af om hun kan udfylde den rolle. Hendes mors magtsyge rådgiver står klar i kulissen til at udnytte hendes svagheder til sin fordel, hvis hun ikke er klar. Udfordringer og mulige romancer lurer fremadrettet.

“Victoria” udkommer af Politikens Forlag 1/5-17

Bogfinken bogblog

“Et barn at føde” af Kristina Sandberg

Dette er den første bog i en trilogi om den hjemmegående husmor Maj. Bogen blev forfatterens store litterære gennembrud og det tredje bind i serien modtog August-prisen for årets bedste roman i Sverige. Hele trilogien har solgt mere end 400.000 eksemplarer i Sverige – så det lover jo meget godt.

Det er endnu en bog der foregår i fordums tid. Her er vi dog blot tilbage i 1930 hvor vi følger den hjemmegående husmor Maj. Hun sidder i en situation, hun knapt ved hvordan hun er havnet i. Usikkerhed, et moderskab der ikke skulle være der, alkoholisme, et ægteskab der ikke var meningen, og en længsel efter at tage sin plads, er hvad der præger bogen. Vi føler Mai udvikle sig og træffe beslutningen om at blive en god kone, mor og værtinde som ingen kan klandre.

“Et barn at føde” udkommer af Modtryk 24/5-17

Bogfinken bogblog

“Det ender med os” af Colleen Hoover

Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Colleen Hoover i “Forbandede kærlighed” og “Måske en dag“. Der har siden, aldrig hersket tvivl om at jeg skulle læse mere af hende, for hun skriver fantastisk. Hun formår at trække læseren med helt ind i historien for at sende den igennem alle følelser. Vi snakker spirende kærlighed, knuste hjerter, sorg og lykke. Alt er taget ned fra hylderne, når det er Colleen Hoover. “Det ender med os” blev stemt på af mere end 59.000 læsere da Goodreads skulle give deres litteraturpris til årets kærlighedsroman. Det siger alligevel ikke så lidt.

Den handler om den unge Lily der falder for neurokirurgen Ryle Kincaid. Han er stædig og arrogant, men også følsom og sød – han falder for Lily, ligesom hun falder for ham. Men han er imod faste forhold og ønsker ikke at vige fra det princip. Hun kan ikke undlade at undre sig over hvorfor han har det sådan. Samtidig melder hendes første kæreste sig retur i hendes liv, og alt hvad der er bygget op mellem hende og Ryle trues. Endnu en hjerteskærende og uforglemmelig bog, lover forlaget.

“Det ender med os” udkommer af Lovebooks 30/5-17

 

Hvilke udgivelser glæder du dig til i 2017? Skal du læse nogle af ovenstående kommende udgivelser?

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.