“Destination India” (The lonely hearts travel club #2) af Katy Colins - Bogfinkens bogblog

“Destination India” (The lonely hearts travel club #2) af Katy Colins

Lonely Hearts Travel Club er navnet på en serie af hjertevarme og hamrende humoristiske bøger med Georgia Greene i hovedrollen. Georgia som måske egentlig er forfatteren Katy Colins personlighed. Historien er nemlig tæt på hendes – at blive forladt ved alteret og drage ud på en livsforandrende rejse for at tage sit liv op til revision.

Destination India (The lonely hearts travel club #2) af Katy Colins - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – tilsendt af forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Destination India” // Forfatter(e): Katy Colins // Forlag: HarperCollinsNordic // ISBN: 9788771910896 // Serie: The Lonely Hearts Travel Club #2 // Udg. dato: 01-03-2017 // Sideantal: 320 // Original titel: “Destination – India” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Alt skulle blive anderledes da Georgia Greene startede The Lonely Hearts Travel Club. Hun ville få en ny chance, et nyt liv. Men det var ikke helt så let at drive sin egen virksomhed, som hun havde forestillet sig. Og hvad skete der med den pige der kæmpede så hårdt for at genopbygge sig selv? Nu er Georgia på vej i et fly med Destination Indien, og hun er helt alene – igen. Men hun har allerede backpacket på egen hånd i Thailand, så hvad skulle kunne gå galt? Desuden er det måske det pulserende Indien, med sit Bollywood, sine smukke strande og det majestætiske Taj Mahal som vil hjælpe hende på benene igen?

Historien

Jeg var vild med forgængeren Destination Thailand og håbede at denne kunne leve op til det. Det kunne den heldigvis sagtens. Jeg var underholdt fra første side og glædede mig over igen at være i Georgia Greenes selskab. I Destination India har Georgia og Ben fået stablet konceptet The Lonely Hearts Travel Club på benene. Det er hårdt og de arbejder nærmest i døgndrift, især Georgia. Arbejdet slider på dem og ikke mindst forholdet der ikke er så romantisk, som håbet. Samtidig oplever bureauet problemer med dårlige anmeldelser, især én specifik truer forretningen. Beslutningen tages; Georgia og en af hendes tidligere rejseveninder fra Thailand skal rejse til Indien undercover og undersøge tingene. Men da de skal afsted går intet som planlagt, og Georgia kommer afsted alene. Det skal vise sig at give hende mere end bare nøglen til at redde forretningens omdømme.

“Destination India” (The lonely hearts travel club #2) af Katy Colins - Bogfinkens bogblog

“Destination India”

Ligesom forgængeren, er Destination India letlæselig, humoristisk og sød. Den giver hjertevarme og smil på læben. Katy Colins gør det godt med sine ord og formår at kreere en historie, der aldrig bliver kedelig. Selv om genren er let som chick-lit er, så har den alligevel sine tankevækkende øjeblikke, skjulte moraler og frem for alt morskab. Den pådutter aldrig sin morskab, men er bare sjov på en måde, så man ikke kan lade være med at smile og grine undervejs.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.