"A Stroke of Love" af Darlene Chissom - Bogfinkens bogblog

“A Stroke of Love” af Darlene Chissom

En barsk beretning om hvad det betyder for en familie, når manden, overhovedet og den stærke forsørger får et slagtilfælde. Den hårde situation det sætter både familieliv og forhold i, men også vejen tilbage til et tåleligt liv, med sine mange omkostninger undervejs.

"A Stroke of Love" af Darlene Chissom - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – tilsendt af forfatteren

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “A Stroke of Love” // Forfatter(e): Darlene Chissom // Forlag: Author House // ISBN: 9781524645250 // Serie: – // Udg. dato: 01-10-2016 // Sideantal: 162 // Original titel: “A Stroke of Love” // Læst på: Engelsk

Bogfinken bogblog

Nineteen months ago my husband suffered a catastrophic stroke. Our lives left in shambles. Everything in our lives had changed, including the man I have loved for the last 30 years. He was now a different person. My book A Stroke of Love takes you inside our lives as we struggle to come to grips with our new life. It is a chronological journey from day one through our first year. It was not an easy road. Only one thing could I depend on, the path God had put me on was for a reason. I just had to trust and have faith. Not an easy task, but, I held on and now I know the reason for the last nineteen months.

Med det samme, Darlene skrev til mig, var jeg sikker på, at jeg gerne ville læse og anmelde A Stroke of Love. Ikke fordi jeg kendte noget til hendes forfatterskab i forvejen eller fordi emnet tiltalte mig særligt. Men der var en inderlighed over hendes ord i mailen til mig. Hun ønskede at dele den her skrækkelige historie med mig, og med hele verden. Jeg kunne ikke takke nej – og jeg var glad for, jeg ikke gjorde det.

Historien

Vi møder Darlene og hendes mand Phill på deres gård blandt deres malkekøer. Phill er en hårdtarbejde mand, der nyder sit arbejde selv om det er hårdt. Familien har det godt og er velsignet på mange måder. En dag slår lynet ned – Phill får et slagtilfælde. Heldigvis er det derhjemme, og Darlene kender tegnene på det. Han får derfor hurtig hjælp og bliver indlagt. Det bliver starten på en meget lang rejse for hele familien. Alt ændrede sig, inkl. manden som igennem 30 år havde været en kærlig, betænksom ægtemand, god far og en hårdtarbejdende forsørger. Han kunne pludselig intet. Vi får som læser lov til at komme helt tæt på og opleve hvad der sker for hele familien når sådan noget sker.

Bogen

A Stroke of Love var meget barsk at læse. Som læser kom vi helt tæt på, og jeg kneb mange tårer undervejs. Forfatteren er ærlig hele vejen igennem, og der lægges ikke fingre imellem. Vi får lov at følge både udfordringer, sorger, følelser og tanker. Vi ser også alle kampene, men hører også fremskridtene undervejs. Vi føler magtesløsheden og triumferne.

Jeg har virkelig kun rosende ord til overs for bogen. Den er langt fra bare underholdning. Det er mange sider med mange kampe. Den er faglig og ærlig. Den er hudløs på en måde, og jeg forstår til fulde al frustrationen, magtesløsheden og den mere sjældne følelse af triumf vi får lov at opleve igennem Darlenes mange ord. Bogen er velskrevet og interessant, men den er også barsk og fortjener respekt.

2 tanker om ““A Stroke of Love” af Darlene Chissom”

    1. You’re welcome. I thank you for the book – it was interesting to read your story. My regards to your family <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.