"Jeg ser dig" af Clare Mackintosh - Bogfinkens bogblog

“Jeg ser dig” af Clare Mackintosh

Clare Mackintosh er forfatteren bag den internationale bestseller Jeg lader dig gå og har solgt mere end en million bøger på verdensplan. Det giver sig selv, at det lidt sætter forventningen til en bog som Jeg ser dig. Den lever til fulde op til forventningerne. Det er en yderst neglebidende og fængende thriller, man aldrig ved, hvor fører en hen.

"Jeg ser dig" af Clare Mackintosh - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – tilsendt af forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Jeg ser dig” // Forfatter(e): Clare Mackintosh // Forlag: Aronsen // ISBN: 9788793338319 // Serie: – // Udg. dato: 30-03-2017 // Sideantal: 426 // Original titel: “I see you” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

På vej hjem fra arbejde sidder Zoe Walker og bladrer i en avis, da hun falder over et billede af sig selv i en personlig annonce. Der er ingen forklaring; blot et uskarpt billede, en hjemmeside og et telefonnummer. Hun er fast besluttet på at finde ud af hvorfor, men da hun viser annoncen til sin familie, er de overbeviste om, at det bare er en kvinde, der ligner Zoe. Er det en fejl? Eller er der nogen, der holder øje med hendes mindste bevægelse?

Hver dag ser hun en lignende annonce i avisen, hver dag med et billede af en ny kvinde. Kan det virkelig være et tilfælde?

Da en af kvinderne bliver fundet død, kan Zoe ikke længere lade sagen ligge. Kan hun selv være i livsfare…?

Jeg har hørt meget godt om Clare Mackintosh, men må med let skam indrømme at det her er første gang, jeg rent faktisk læser noget af hende. Forlaget var til gengæld så søde også at sende mig forfatterens første bog “Jeg lader dig gå” så den glæder jeg mig meget til at stifte bekendtskab med.

"Jeg ser dig" af Clare Mackintosh - Bogfinkens bogblog

Historien

Jeg ser dig møder vi Zoe Walker som primær person. Hun er en moden kvinde med sit liv i vante rammer. Hun er pendler og kan lide sine faste rutiner – samme togvogn, samme plads og den dur. En dag ser hun tilfældigvis et billede i en avis. Et uskarpt billede med en hjemmeside og telefonnummer, men det skræmmende er, at billedet ligner hende selv. Alle i hendes omkreds er dog ikke overbeviste om at hun har ret. Det er nok bare et tilfælde. Men Zoe bliver ved med at grave i det, og meget mere end bare et tilfælde dukker op i kølvandet. Hvem kan hun stole på, og hvad drejer det hele sig overhovedet om?

"Jeg ser dig" af Clare Mackintosh - Bogfinkens bogblog

Bogen

Jeg elsker virkelig en god krimi eller thriller, hvor jeg ikke kan regne plottet eller gerningsmanden ud. Det har Clare Mackintosh i Jeg ser dig til fulde leveret. Hun gav mig en thriller, hvor siderne nærmest vendte sig selv og hvor jeg ikke regnede det hele ud før til allersidst.

Sproget er levende, til tider humoristisk og andre gange får historien lov at skræmme læseren. Absolut en anbefalelsesværdig thriller, hvis man er til at blive skræmt, blive mistænksom og ikke har noget imod at miste lidt nattesøvn til læsning. Advarsel; bogen er svær at slippe!

4 tanker om ““Jeg ser dig” af Clare Mackintosh”

  1. Pingback: Bogfinken - Jeg lader dig gå af Clare Mackintosh ~ Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Nyt i stakken #8 - marts og april - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.