"Test din hund" af Rachel Federman - Bogfinkens bogblog

“Test din hund” af Rachel Federman

Endnu en morsom og letlæst selvhjælpsbog/guide/testbog – denne gang for din hund. Sidst testede vi katten, så det er vel kun på sin plads, at det denne gang handler om de andre firbenede væsner hjemmet huset. Er din hund hyperintelligent, middelmådig eller enddog lettere dum? Det kan du teste gennem den morsomme lille lommebog her.

"Test din hund" af Rachel Federman - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: “Test din hund” // Forfatter(e): Rachel Federman // Forlag: HarperCollinsNordic // ISBN: 9788793400481 // Serie: – // Udg. dato: 26-11-2016 // Sideantal: 144 // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Find ud af hvor klog din hund i virkeligheden er med Test din hund – en sjov intelligenstest for hunde og deres ejere. Ved at observere og udføre aktivitetsbaserede tests kan du måle din hunds evner inden for alt fra problemløsning og social kompetence til hvor godt den kommunikere med andre dyr.

Du kan også få svar på spørgsmålet som mange hundeejere stiller sig selv: Kan jeg virkelig tale til min hund, så den forstår mig?

I bogen finder du også:- Forslag til hvordan du kan gøre din hund klogere.- Tips til hvordan du forbedrer kommunikationen mellem hund og menneske.- Et genibevis, som du kan udfylde og stolt vise frem til venner og bekendte.

Jeg ejer ikke en hund, så jeg kunne ikke læse bogen her sammen med en sådan. Til gengæld kunne jeg nemt forudse hvordan familiens hund ville opføre sig ved diverse tests og opgaver. Det blev derfor ham, der blev brugt i tanken.

Test din hund er en humoristisk selvhjælpsbog/guide eller hvad man skal kalde den. Den fortæller med stor humor om de mange aspekter ved en hund. Selv om det hele bliver leveret pakket godt ind i humor, er der alligevel noget alvor gemt bag ved. Bogen giver god information, på trods af hvordan den er forfattet og dens ringe størrelse.

Bogen er komplimenteret af en række morsomme og søde tegninger hele vejen igennem. Det tilføjer kun mere morskab til det, og gør den mere let at læse. Jeg ved ikke helt, hvem jeg skulle anbefale bogen til.. Måske en sjov værtsgave til hundeejeren eller gave i et pakkespil. Den kan helt klart bringe sjov og morskab med sig. Den er ikke til dyb viden eller mere indgående information. Men nogle gange er små facts og humoristiske indslag jo også alt man har brug for.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.