"Løgneren" af Nora Roberts - Bogfinkens bogblog

“Løgneren” af Nora Roberts

Nora Roberts er en af verdens bedst sælgende forfattere. Jeg har ikke tidligere vidst hvorfor – det gør jeg nu. Hun skriver fantastisk og trækker læseren helt tæt på. Der hvor man både griner, græder, smiler og er fuldstændig fanget. Løgneren er en fantastisk velskrevet bog, der klart topper blandt de bedste.

"Løgneren" af Nora Roberts - Bogfinkens bogblog

Sponsoreret indlæg – anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Løgneren” // Forfatter(e): Nora Roberts // Forlag: Flamingo // ISBN: 9788702235807 // Serie: – // Udg. dato: 01-04-2017 // Sideantal: 493 // Original titel: The Liar  // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvor meget kender man egentlig den person, man deler dobbeltseng med?
Da Shelbys mand dør, efterlades hun og hendes datter med en kæmpe gæld – og et bjerg af hemmeligheder, der vokser sig større og større. En hemmelig bankboks. Og en bunke hemmelige identiteter.
I et forsøg på at få styr på sin tilværelse rejser Shelby tilbage til sin familie i Tennessee, men i hælene på hende er også en privatdetektiv, der er overbevist om, at hun ved noget om nogle penge, som hendes mand snød hans klient for…

Jeg har ikke tidligere stiftet bekendtskab med Nora Roberts, men havde godt hørt, hun var en rigtig sælgende forfatter. Jeg forstår nu meget bedre hvorfor. Løgneren er en skøn, fængende bog der rummer det hele. Der er sorg, spænding, kærlighed, hemmeligheder, hjertebanken og alt midt imellem.

Historien

Vi møder Shelby midt i hvad der burde være stor sorg. Hendes mand er på en ferie alene druknet, og hjemme sidder hun i et kæmpe hus, hun altid har hadet med et bjerg af regninger, gæld og problemer. Samtidig skal hun tage vare på sin datter, og forsøge at finde hoved og hale i det hele. Én ting ved hun, hun skal hjem til Tennessee, men pludselig banker hemmelighederne på og spænder ben. Hendes mand var nemlig ikke den, hun troede. Fra det øjeblik, begynder alt at trevles op, og meget mere end man forventer, kommer til overfladen. Det bringer mange følelser og ikke mindst udfordringer med sig.

“Du kender til frygt – det gør du, fordi du har oplevet den værste angst. Den angst, hvor man ikke tror, man vil overleve. Hvor alt andet forsvinder, bortset fra den forfærdelige angst. Sådan var det, da han tog dig til fange.”

Bogen

Jeg elskede Løgneren fra første side. Den fangede mig øjeblikkeligt, og jeg blev kun gladere for hver side, jeg vendte. Nora Roberts skriver fantastisk. Hendes sprog er levende, beskrivende og fuld af humor. Jeg tog mig selv i at sidde og grine mange gange. Andre gange faldt der en tåre når Nora Roberts fik mig til at føle med hovedpersonerne. Bogen er forholdsvis lang, men aldrig kedelig. Der sker hele tiden noget, også selv om, jeg havde regnet en del af plottet ud ret tidligt i bogen. Alligevel blev den aldrig kedelig, og jeg måtte hele tiden læse videre for at se om jeg fik ret, og/eller hvad der skete som det næste. Jeg skal helt klart læse mere af forfatteren, og Løgneren er yderst anbefalelsesværdig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.