"Bare en nat" af Gayle Forman - Bogfinkens bogblog

Bare en nat (Just One Day #2.5) af Gayle Forman

Den passende afslutning på historien om Willem og Allyson. Efter at de tilfældigvis mødte hinanden. Blev væk fra hinanden. Søgte efter hinanden. Fandt hinanden. Det er blevet tid til at vi får det sidste kapitel – den sidste nat – med på historien om tilfældigheder, kærlighed og om at finde sig selv.

"Bare en nat" af Gayle Forman - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Bare en nat” // Forfatter(e): Gayle Forman // Forlag: Gyldendal // ISBN: 9788702224986 // Serie: Just One Day #3 // Udg. dato: 06-12-2016 // Sideantal: 60 // Original titel: “Just one night”  // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Efter én magisk dag sammen i Paris mistede amerikanske Allyson kontakten til hollandske Willem. Bogen BARE EN DAG fulgte Allyson og hendes ønske om at finde sammen med Willem igen. Efterfølgeren BARE ET ÅR gav os historien fra Willems perspektiv om det år, hvor de ikke var sammen. Nu har de endelig fundet hinanden igen, og BARE EN NAT er det allersidste kapitel i parrets romantiske historie.

Eventyret startede i Bare en dag, fortsatte i Bare et år og kulminerer i Bare en nat..

Hvad der bare var en tilfældighed da Willem og Allyson mødtes på toget og efterfølgende brugte en dag sammen i Paris, skal nu have sin afslutning. Efter en magisk dag sammen blev de væk for hinanden. De brugte herefter et år på at nå til hinanden igen. I Bare en nat får vi afslutningen på historien. Det allersidste kapitel hvor trådene skal bindes, der skal slås knude på kærligheden og alt ender lykkeligt.

"Bare en nat" af Gayle Forman - Bogfinkens bogblog

Bare en nat skal man kun læse, når man har læst de forrige. Har man det, binder den en perfekt afslutning på historien. Den giver forklaringen på alt og binder de sidste løse ender. Den fortæller om at finde hinanden når tiden er inde. Den fortæller en historie om tilfældigheder. Tilfældigheder, der forandrer hele ens liv og fremtid. Den er sød, romantisk og den skønneste afslutning på en dejlig serie fra Gayle Formans pen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.