“Destination Chile” (The lonely hearts travel club #3) af Katy Colins - Bogfinkens bogblog

Destination Chile (The lonely hearts travel club #3) af Katy Colins

Sponsoreret indlæg

“Destination Chile” (The lonely hearts travel club #3) af Katy Colins - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Destination Chile” // Forfatter(e): Katy Colins // Forlag: HarperCollinsNordic // ISBN: 9788771911824 // Serie: The Lonely Hearts Travel Club #3 // Udg. dato: 02-06-2017 // Sideantal: 320 // Original titel: “Destination – Chile” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Georgia Green har gjort alt, hvad hun kunne for at finde tilbage til sig selv og for at blive lykkelig igen, efter kæresten forlod hende lige før brylluppet. Hun har arbejdet sig igennem sin liste over ting, hun har ønsket sig at gøre, punkt for punkt. De ting som hun ofrede for at være del af den tosomhed, som ikke blev til noget. Georgia har rejst til både Thailand og Indien alene, og hun har startet eget firma.
Hendes næste destination er Chile, men denne gang rejser Georgia ikke alene.

Destination Chile starter, hvor Thailand-rejsen sluttede..

Loneley Hearts Travel Club går godt og både Georgia og Ben arbejder hårdt. De er stadig sammen, og forholdet kører også som det skal. Der er dog lidt uoverensstemmelser imellem dem i ny og næ, især fordi Ben presser på for at udvide firmaet til New York mens Georgia er modvillig. Da hun finder ud af, han i hemmelighed har mødtes med sin ekskæreste, begynder hun for alvor at tvivle på det hele. Det bringer alt op i en spids, og bliver ikke bedre da hun finder, hvad hun tror er bevis på at de ikke er samme sted i forholdet.

Alt imens dette, står Georgia og Ben overfor at deltage i et art reality show. De gør det for at vinde en sum penge til forretningen, men det skal vise sig, at give langt mere end det. De bliver udsat for lidt af hvert, og det kommer til at tære på forholdet imellem dem.

“Destination Chile” (The lonely hearts travel club #3) af Katy Colins - Bogfinkens bogblog

Katy Colins skriver hjertevarmt, humoristisk og levende – igen.

Én af de ting, der kendetegner denne serie – og ikke mindst Destination Chile – er dens humor og hjertevarme. Historien er let, morsom og ikke mindst romantisk. Den er ikke nogen dyb og tankevækkende fortælling – ud over måske at huske at værdsætte hinanden, selv i travle tider. Ja, værdsætte hinanden og at lytte til hinanden. Katy Colins skriver med stor indlevelse og hendes sprog gør at fortællingen er spækket med humor. Selv om det er en chick-lit er det en bog, man samler op for at læse af lyst og hvor siderne vender sig selv. Man griner, smiler og har en rigtig varm følelse, undervejs og efter.

Absolut en bog – og serie – der er værd at læse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.