Vovestykket af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

Vovestykket af Simona Ahrnstedt

Sponsoreret indlæg

Vovestykket af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Vovestykket” // Forfatter(e): Simona Ahrnstedt // Forlag: Flamingo // ISBN: 9788702237405 // Serie: En Enda #3 // Udg. dato: 07-06-2017 // Sideantal: 500 // Original titel: “En enda risk” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Ambra Vinter er journalist på Sveriges største nyhedsavis. Kort før jul bliver hun sendt til Kiruna i det nordlige Sverige på en opgave, ingen andre vil have. Ambra har gode grunde, ingen andre kender til, til at undgå Kiruna. Dagene op til jul møder hun Tom Lexington, en tidligere elitesoldat, der slikker sårene oven på et helikopterstyrt og tilfangetagning. Men på trods af deres åbenlyse tiltrækning er Tom ikke kommet sig over bruddet med sin ekskæreste, og efter en svidende afvisning beslutter Ambra sig for, at hun er bedre tjent uden Tom. Da Ambra pga. et aflyst fly bliver nødt til at blive i Kiruna, mødes de igen, og mod begges forventning vender tiltrækningen tilbage. De opdager nye sider af hinanden. Og en lidenskab ingen af dem har oplevet før.

Jeg har tidligere læst og anmeldt Arvingen og Løftet i samme serie, og jeg elskede dem.

Vovestykket starter ud med et tilfældigt møde, der skal blive til meget mere end det.

Simona Ahrnstedts serie byder på forskellige stærke kvinder. Denne gang er det Ambra Vinter – en hårdtarbejdende og succesfuld journalist, der arbejder på Sveriges største nyhedsavis. Hun bliver sendt til forhadte Kiruna på en opgave op til jul. Hun hader både Kiruna og jul, så hun er ikke i det bedste humør til opgaven, der endda også virker håbløs. Hun tager afsted og undervejs støder hun ind i Tom Lexington. Ud over at han ser godt ud, har hun ikke meget til overs for ham. Han er ved at slikke sårene over en ekskæreste og en grufuld oplevelse i sit virke som elitesoldat. Der opstår tiltrækning imellem dem, men det går ikke helt som man havde håbet. Faktisk ender det i en svidende afvisning og brændte følelser, men på trods af det, sker der andre ting næste gang de to mødes..

Vovestykket af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

“Når Tom smilede, havde hun bare lyst til at smyge sig ind i hans favn og gnide sig mod ham der, hvor hun måtte kunne komme til. Det føltes faktisk ret uværdigt. At han havde den indvirkning på hende.”

Selvfølgelig er Vovestykket en kærlighedshistorie, men alligevel noget mere..

Simona Ahrnstedt skriver som altid med stor indlevelse og har et så beskrivende sprog, at de 500 sider slet ikke var nok. Bogen var jo forholdsvis lang – men aldrig lang nok. Siderne vendte sig selv, og før man vidste af det, måtte man give slip på nogle karakterer, man kom til at elske.

Jeg elsker – virkelig! – at forfatteren har skrevet en serie med stærke, succesrige kvinder. Det er alt for ofte svage kvinder og stærke mænd. Det er fedt at læse en serie hvor kvinderne også er stærke, hårdtarbejdende og med succes. Samtidig er det tilladt for dem at føle lyst, begær og selv tage teten overfor mænd. Det er befriende at læse og virkelig en nutidig og aktuel serie. Jeg er forundret over forfatterens måde at skrive en bog, jeg aldrig havde lyst til at blive færdig med.

Vovestykket af Simona Ahrnstedt - Bogfinkens bogblog

Jeg fik Vovestykket tilsendt fra Forlaget Flamingo med en sød hilsen i endda. Det var en skøn overraskelse at finde, da først jeg fik kigget bag på bogmærket, der var med. Tak til forlaget for denne skønne bog – og hilsen. Eminent forfatter, jeg håber at komme til at læse mere af.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.