Give-away: 2 års blog-fødselsdag - Bogfinkens bogblog

Give-away: 2 års blog-fødselsdag!

Gaver i indlægget er sponsoreret af forlagene

Give-away: 2 års blog-fødselsdag - Bogfinkens bogblog

I dag er det Bogfinkens fødselsdag… Hurra, hurra, hurra! Den sikkert sig en gave får….

– nej, faktisk giver den gaver videre til andre i stedet for!

I dag d.27/7-17 er det hele 2 år siden, den første boganmeldelse så dagens lys på denne blog. Derfor er det altså en stor dag, en blog-fødselsdag. I den anledning har jeg allieret mig med to skønne forlag, som har sagt ja til at ville give en gave til to heldige personer. Tænk sig at få gaver i anledning af en andens fødselsdag – det er da ikke så dårligt 😉

Forlaget HarperCollins Nordic har været så søde at sponsorere hele The Lonely Hearts Travel Club serien til en heldig vinder. Hvis du ikke allerede har læst den, så skal du få det gjort. Den er herlig, hjertevarmende og morsom underholdning.

Forlaget Aronsen har til gengæld sponsoreret en hemmelighed. Så den kan jeg ikke fortælle så meget om, ud over jeg håber den falder i god jord ved vinderen 🙂

For at deltage i min blog-fødselsdag give-away skal du gøre følgende:

 1. Lægge en kommentar til dette indlæg og fortælle mig hvilken én af præmierne, du helst vil vinde. Du må selvfølgelig også gerne sige begge dele, så deltager du om begge gaver.
 2. Følge min blog på mindst 2 sociale medier. Ud over bloggen her, kan den findes på Bloglovin‘, Facebook og Instagram. Jeg følger gerne retur, hvis du skriver dit/dine brugernavn(e)
 3. Husk at oplyse dit navn og e-mail. Jeg kontakter dig via e-mail hvis du er den heldige vinder. Du skal selvfølgelig også have en dansk adresse, som gaven kan sendes til.

Fristen for at deltage er 10/8-17 kl. 12.00. Jeg finder hurtigt muligt derefter 2 vindere (en til hver gave) og kontakter pr. e-mail.

Give-away: 2 års blog-fødselsdag - Bogfinkens bogblog

12 tanker om “Give-away: 2 års blog-fødselsdag!”

  1. Hej Dorte – tak for din kommentar 🙂 Desværre er denne giveaway et par måneder gammel og allerede afgjort, men måske det snart er tid til at holde en ny. Du er i hvert fald hjertelig velkommen til at kigge med uanset 🙂

 1. Tillykke med to års fødselsdagen 😃
  Jeg vil gerne læse The Lonely Hearts Travel Club 📚
  Jeg følger dig på Instagram
  @helle.i
  Mange hilsner fra Helle 😃
  (helleshobby@gmail.com)

 2. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Tillykke med de to år 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Jeg følger dig på Facebook og Instagram 👏
  Jeg ønsker at være med i lodtrækningen om begge dele, da jeg ikke kan bestemme mig 🤓
  Mvh Malene 😄
  malene_thorsen@hotmail.com

 3. Jeg følger dig på Facebook og på instagram med brugernavn @michlykke og vist nok også @ageekykindofbooklover 🙂
  Jeg ønsker at være med i konkurrencen om Lonely Hearts Travel Club.
  Jeg er i tvivl om mail og navn er nok at udfylde under informationerne men lader det stå der 🙂

 4. Uhh hvor skønt! Tillykke med bloggens 2 års fødselsdag!!!🇩🇰🇩🇰🇩🇰 kan ikke rigtig vælge så siger begge! Elsker en overraskelse! Også kunne det være sjovt at vinde The Lonely Hearts Travel Club og få dem læst på min første flyve udenlands ferie til Fuerte Ventura i september! ❤😜👙🕶📚🏖🌞✈ Jeg følger dig både på Facebook og Instagram (selv: @maleneerika) mit fulde navn er Malene Erika Eltved Kristensen og min mail er maleneeek@hotmail.com 😄❤

  1. Hej Malene

   Du er den heldige vinder af The Lonely Hearts Travel Club serien.
   Jeg har sendt dig en mail, men måske den er røget i spam? Hvis ikke du kan finde den, så send mig bare en mail på benediktejensen87@gmail.com med din adresse til forsendelse, så skipper jeg præmien afsted til dig 🙂

 5. 2 år, tillykke! Hvor er det vildt for dig. 🙂 Jeg kan ikke vælge, så jeg siger begge. Jeg har længe gerne villet læe The Lonely Hearts Travel Club, men overraskelsen kan jo være hvad som helst. 😀 Jeg følger dig både på Facebook og Instagram (@bogeventyrer). Tillykke igen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.