Bossman af Vi Keeland - Bogfinkens bogblog

Bossman af Vi Keeland

Sponsoreret indhold

Bossman af Vi Keeland - Bogfinkens bogblog

[ Anmeldereksemplar fra forlaget ]

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Bossman” // Forfatter(e): Vi Keeland // Forlag: Lovebooks // ISBN: 9788711569504 // Serie: – // Udg. dato: 30-06-2017 // Sideantal: 375 // Original titel: “Bossman” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef?

Chase Parker er lækker, flabet og ikke mindst sexet som ind i pokker.. Så da Reese møder ham på en restaurant under sin første date med en anden mand, er det intet under at hun tiltrækkes. Den omtalte første date kunne nærmest ikke være mere katastrofal, men lige som Reese vil hive den sædvanlige undskyldning med et telefonopkald fra en veninde op af lommen, træder Chase til. Han redder hende fra daten, hvilket kun øger tiltrækningen mellem dem. Men selv om tiltrækningen er der, synes Reese alligevel at han er det mest arrogante og irriterende menneske. Med 8 millioner i byen, skal de jo alligevel aldrig mødes igen…. Indtil han pludselig skal være hendes nye chef! Reese er fast besluttet på at tage det i stiv arm og modstå alle fristelser, men Chase vil det anderledes..

Det giver sig selv.. Bossman var lige en bog til min smag.

Romantisk, flabet og sexet. Det er lige den genre der får mit hjerte til at slå lidt hurtigere, mine smil til at være lidt hyppigere, og ikke mindst giver gode grin. Vi Keeland skuffede mig ikke. Tværtimod fandt jeg mig selv siddende i sengen med et kæmpe smil og til tider høj latter. Vi Keeland skriver med humor og lethed så jeg på intet tidspunkt kedede mig eller fandt historien banal eller langtrukken. Faktisk ønskede jeg, den aldrig ville ende. Reese og Chase er to personer, så godt beskrevet at jeg kom til at holde af hver især. Reese med sin modvilje og fandenivoldskhed. Chase trods hans arrogance, eller måske netop på grund af det. Jeg forstår tiltrækningen imellem dem, og jeg nød inderligt deres mange magtkampe.

“Jeg lover dig, hvis han holdt mig fast op ad døren til mit kontor, så ville jeg ikke have nogen viljestyrke. Det er kun, fordi han er min chef, at jeg holder mig fra ham, men hans chefagtige måde at være på tænder mig helt vildt.”
Jules storsmilede over hele krydderen.
“Hvad fanden er der i vejen med dig?” Da hun bare blev ved med at smile, gik det op for mig. Jeg vidste det bare. “Han står lige bag mig, ikke?”

Jeg smilede, grinede og fik varmet mit hjerte hele vejen igennem Vi Keelands Bossman og jeg kan anbefale den til alle, der elsker romantik, erotik og bare en god bog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.