Papirprinsessen af Erin Watt - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

Papirprinsessen af Erin Watt

Sponsoreret indlæg

Papirprinsessen af Erin Watt - boganmeldelse - Bogfinkens bogblog

[ Anmeldereksemplar fra Bog & idé ]

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Papirprinsessen” // Forfatter(e): Erin Watt // Forlag: Flamingo // ISBN: 9788702237979 // Serie: The Royals #1 // Udg. dato: 23-06-2017 // Sideantal: 375 // Original titel: “Paper princess” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten. Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende.

Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.
Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det…

Bag pseudonymet Erin Watt gemmer sig Jen Frederick og Elle Kennedy, og den duo er en succes i Papirprinsessen

Ella Harper er en selvstændig kvinde, der fra barnsben blev tvunget til at blive voksen i en fart. For at klare sig, og dengang også klare morens regninger til medicin mv., stripper hun på en klub, mens hun studerer om dagen. Hun vil blive til noget og stripperjobbet er kun for ren overlevelse. Noget offer betegner hun ikke sig selv som – hun er stærk, selvstændig og skal nok klare sig.

“Jeg hører ikke til på de bonede gulve, jeg hører til i rendestenen. Det er det, jeg kender til. Det er det, jeg føler mig hjemme i, for i rendestenen ved du, har du har at rette dig efter.”

Men så møder hun Callum Royal. Han er Ellas fars bedste ven og opsøger hende, da hendes far er gået bort. Han skylder hendes far at tage sig af hende, så da han tilbyder Ella et hjem, penge og ikke mindst muligheden for at tage sin uddannelse på en fin skole, går hun efter meget modstand med til det. Det bliver dog begyndelsen på mange kampe for hende, især idet Callum Royal har fem sønner, der ikke har tænkt sig at gøre det let for hende. De ser hende som noget, der helst skal forsvinde. Skidtet under deres sko. De er fine, rige og magtfulde. Ella er ingenting i forhold, og det får hun at føle. Men hun er ikke en overlever for ingenting, så det bliver starten på et intenst magtspil hvor både sex, hævn og rigdommens magt indgår.

“Så du vil gerne have, at jeg siger det?” hvisker han. “Fint, så siger jeg det. Jeg vil have dig. Jeg vil fucking have dig.”

Jeg var fanget fra første side, og 375 sider var ikke i nærheden af at være nok.

Man kan mærke Elle Kennedy meget i hele historien, og det er kun en god ting for én som mig, der også er vild med hendes Off Campus serie. Sproget er lige så levende, humoristisk og følsomt. Allerede fra første side sad jeg noget nær på stolekanten med bankende hjerte, og det gik ikke over før bogens sidste side var vendt.

Kombinationen af den hårdtslående Ella, som nok skal klare sig selv og Royal familiens rige, arrogante og magtfulde væremåde fungerer til fulde. Jeg smilede når Ella slog fra sig og vandt kampe over drengene, og mit hjerte bankede når jeg kunne mærke den store tiltrækning, der var mellem hende og Reed. Det er beskrevet så fantastisk, at bogen slet ikke var til at lægge fra sig.
Faktisk havde jeg svært ved at den ikke var længere end de 375 sider. Det var ikke nok.

Papirprinsessen er første bog i serien, og jeg kan nærmest ikke anbefale den nok!

1 tanke om “Papirprinsessen af Erin Watt”

  1. Pingback: Askeprinsen af Erin Watt ~ boganmeldelser og bogsnak hos Bogfinken!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.