Bogfinkens bogblog - vindere af fødselsdags give-away

Vindere af Bogfinkens fødselsdags give-away

Efter lang tids forsinkelse, har jeg (endelig) fået trukket vindere til min fødselsdags give-away. Der var ikke super mange deltagere, hvilket kun øgede vinderchancerne for de som deltog. Det var derfor også en hyggelig lille give-away hvor jeg tilfældigt scrollede iblandt de deltagende og udtrak dem jeg endte på.

Bogfinkens bogblog - vindere af fødselsdags give-away

Vinder af overraskelsen fra Forlaget Aronsen:

Den heldige vinder til overraskelsen fra Forlaget Aronsen blev Marianne Juhl

Vinder af bogpakken fra Forlaget HarperCollins Nordic:

Den heldige vinder af denne skønne bogpakke som jeg fuldt ud kan anbefale, blev Malene Erika Eltved Kristensen

 

Jeg håber præmierne falder i jeres smag, og at I bliver glade for at modtage dem 🙂

Mange tak til de to forlag for at være søde at sponsorere gaver til dette <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.