Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

Kommende udgivelser #4 – september 2017

Kommende udgivelser er min inspiration til andre om hvilke bøger der er på vej på markedet, som jeg selv af den ene eller anden grund glæder mig til. Det er bøger, der er på min TBR liste og kommende udgivelser, jeg tænker, kunne være noget for andre også. Det er kun et lille udpluk af de kommende udgivelser jeg holder øje med eller tilføjer til min læseliste. Jeg vil i hver af den slags indlæg her, plukke et par stykker ud og fortælle om.

Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

“Fikseren” af Gabriella Ullberg Westin (Mordene i Hudiksvall #3)

Jeg har tidligere snakket om ENSOMmerfugl og Håndlangeren i denne serie, på bloggen. Fænomenale krimier, velskrevne historier, skæve personligheder.. Alt sammen rodet sammen og kreeret så læseren får hints og kommer tættere på sandheden hele tiden, men uden at afsløre det hele på forhånd. Jeg har længe ventet på at der skulle komme en ny i serien, så jeg glæder mig til at læse denne.

"Fikseren" af Gabriella Ullberg Westin (Mordene i Hudiksvall #3) - Bogfinkens bogblog

“Fikseren” udkommer af Forlaget HarperCollins Nordic 1/9-17

Bogfinken bogblog

“Central Park” af Guillaume Musso

Jeg læste for nylig Opkald fra en engel af samme forfatter og blev blæst bagover af forfatterens sprog og evne til at kreere en historie. En historie, hvor jeg slet ikke vidste hvad jeg skulle forvente, og endte med at få meget andet og mere end forventet. Da jeg så at Lindhart og Ringhof har en ny udgivelse af Guillaume Musso på bedding, blev jeg derfor omgående nysgerrig. At det så er en psykologisk thriller som roses til skyerne alle steder, jeg har set, gør det kun bedre.

"Central Park" af Guillaume Musso - Bogfinkens bogblog

“Central Park” udkommer af Lindhart og Ringhof 4/9-17

Bogfinken bogblog

“Manden der søgte sin skygge” af David Lagercrantz (Millennium #5)

Jeg var ikke oppe at ringe, da jeg læste Det der ikke slår os ihjel af David Lagercrantz. Jeg elskede Stieg Larssons Millennium-serie og syntes dengang ikke at David Lagercrantz helt kunne hamle op med ham. Alligevel er jeg nysgerrig på den nye udgivelse. Det var ikke fordi, jeg mente Lagercrantz var en dårlig forfatter eller jeg ikke kunne lide hans historie. Jeg elskede bare Stieg Larssons måde at fortælle på, en smule mere.
Men jeg har tænkt mig at læse Manden der søgte sin skygge alligevel. Historien i den lyder interessant, og jeg er jo ret stor fan af den her Millennium-serie uanset.

"Manden der søgte sin skygge" af David Lagercrantz (Millennium #5) - Bogfinkens bogblog

“Manden der søgte sin skygge” udkommer af Forlaget Modtryk 7/9-17

Bogfinken bogblog

“Jeg vil gerne tale om min sorg” af flere forfattere

Jeg mistede selv min mor for noget tid siden, og kan derfor relatere til den store mængde mennesker, der årligt mister en forælder eller andet nærtstående familiemedlem. Sorg er en svær ting, og jeg blev tiltrukket af bogens omtale. Den skulle lægge op til at snakke om sorgen og lære at bearbejde det, både for dem, der står i situationen, men ikke mindst dem der er tilskuere. Der er helt sikkert nogle ting, jeg ville kunne lære og bruge, så det virker som en rigtig interessant udgivelse.

"Jeg vil gerne tale om min sorg" af flere forfattere - Bogfinkens bogblog

“Jeg vil gerne tale om min sorg” udkommer af Akademisk Forlag 7/9-17

Bogfinken bogblog

“Alias Alex” af Jenn Bennett

Jeg er så glad for at denne lige er landet i min postkasse. Den virker nemlig så enormt sød, at jeg har ventet længe på at se den udkomme. Generelt har Lovebooks jo nogle enormt skønne udgivelser og denne er ingen undtagelse. En YA roman om sol, sommer, forelskelse, som har fået mange lovord ved på vejen.

"Alias Alex" af Jenn Bennett - Bogfinkens bogblog

“Alias Alex” udkommer af Forlaget Lovebooks 8/9-17

Bogfinken bogblog

“De gode år” af Elizabeth Jane Howard (Cazalet-Krøniken #1)

De gode år er en fortælling om den britiske overklassefamilie Cazalet. Bogen handler om familiens overdådige og forførende sommerophold i Sussex hvor sol, picnic og leg på stranden krydrer deres liv. Men ikke alt er idyl. Minder om Første Verdenskrig hjemsøger den ene af familiens brødre, mens andre dele af familien har sit at se til med kærlighed, affærer og knuste hjerter.
Bogen er første i en serie på 4 der følger familiens liv i tiden omkring Anden Verdenskrig.

"De gode år" af Elizabeth Jane Howard (Cazalet-Krøniken #1) - Bogfinkens bogblog

“De gode år” udkommer af Gads Forlag 27/9-17

 

 

Hvilke udgivelser glæder du dig til i 2017? Skal du læse nogle af ovenstående kommende udgivelser?

1 tanke om “Kommende udgivelser #4 – september 2017”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.