The Leftover af Brooke Williams - Bogfinkens bogblog

The Leftover af Brooke Williams

Sponsoreret indlæg

The Leftover af Brooke Williams - Bogfinkens bogblog

[ Anmeldereksemplar fra forfatteren ]

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “The leftover” // Forfatter(e): Brooke Williams // Forlag: Boutique of Quality Bookspub Co // ISBN: 9781945448041 // Serie: – // Udg. dato: 01-09-2017 // Sideantal: 264 // Original titel: “The leftover” // Læst på: Engelsk

Bogfinken bogblog

A reserved wallflower discovers that reality TV is the perfect backdrop to develop her confidence in this light-hearted rom-com.
Megan Malone is the ultimate homebody. When her sister talks her into going on The Leftover, a local version of the TV show Survivor, she isn’t sure she’ll make it past the first vote. Meanwhile, Cane Trevino is nursing a broken heart by joining the show as a medic. With time away from his regular job and a dozen contestants to distract him, he hopes he can finally get over the woman he thought was the one.

Da jeg i sin tid blev kontaktet af forfatteren til The leftover blev jeg fanget af bogens tekst. Historien om søde, sky Megan, der for at glæde sin søster, bliver deltager i et reality show. Her udsættes hun for alverdens prøvelser, og møder den tilknyttede læge, Cane. Cane er igang med at bearbejde sorgen over et knust hjerte. Han havde fundet kvinden i sit liv, troede han. Han og Megan bliver igennem showet gode venner og lærer en del om hinanden og sig selv.

The leftover er en interessant og anderledes roman

“You make me feel like I matter.” She spoke in a soft voice. “When you were around, I could stand on my own two feet and hold my own.”
“No.” Cane shook his head. “That’s all you. Maybe I gave you the strength to find yourself, but it’s you in there, coming out for the world to see.”

Nu er jeg selv introvert og kan 99% sætte mig ind i Megans sted. Men forfatteren har gjort et stort arbejde i at skrive en unik og spændende historie, med personer, der ikke bare er store klichéer. Det er jeg meget imponeret af. Hun har formået at give mig en historie, jeg ikke har læst før, og én som jeg ikke kunne lægge fra mig. Jeg havde mange formodninger om hvordan det hele ville udvikle sig, men jeg formåede at blive overrasket og underholdt hele vejen. Rigtig god og velskrevet kærlighedshistorie med en anderledes kant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.