Sendt til tælling af Kristen Callihan - Bogfinkens bogblog

Sendt til tælling (Game on #1) af Kristen Callihan

Sendt til tælling af Kristen Callihan - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: “Sendt til tælling” // Forfatter(e): Kristen Callihan // Forlag: Flamingo // ISBN: 9788702235173 // Serie: Game on #1 // Udg. dato: 23-08-2017 // Sideantal: 450 // Original titel: “The Hook Up” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Et onenightstand mellem stjerne-quarterbacken Drew og den ambitiøse collegestuderende Anna skulle egentlig ikke være mere end det. I hvert fald ikke fra Annas side. Men Drew har andre planer. Han er en berømthed på campus og er vant til at kunne charmere alt og alle. Anna har derimod ikke det store behov for at få en plads i spotlightet ved siden af hans side, og Drew har derfor sin sværeste kamp foran sig – kampen om at overbevise Anna om, at det de har sammen, er mere end bare sex.

Hvis man har læst Elle Kennedys ‘Off Campus‘-serie, vil man finde mange paralleller imellem den og denne. I denne serie, er det lækre mænd fra football, vi har med at gøre. Kvinderne er på den anden side heller ikke blevet mindre kæphøje, stærke og skønne.

Sendt til tælling er det et drama mellem Drew og Anna, læseren træder ind i.

Anna er en ambitiøs rødtop, der holder sig væk fra de stereotype grødhoveder, som hun anser sportfyrene for at være. Drew Baylor er én af de netop omtalte sportsfyre. Han er en berømthed på campus – stjerne-quarterback, rapkæftet og vildt eftertragtet af både piger og agenter. Spotlyset følger ham, uanset hvor han går hen. Skæbnen vil, at han og Anna bliver placeret ved samme bord til en lektion, og herfra tager tingene fart. Det kan godt være ingen af dem egentlig er interesseret i hinanden, men skæbne, begær og hjerter vil noget andet.
Det bliver dog starten på en intens kamp for og imod hvor ingen undervejs synes at være vindere. Anna har nemlig ikke lyst til at skulle med i Drews spotlys. Sex er bare sex, eller er det?

“Jeg vil hellere undvære football og føle mig hel sammen med dig end spille og føle mig tom som før.”

Der er mange flashbacks til Elle Kennedy og hendes serie om ligeledes sportsfyre, kvinder og campus..

Alligevel har Kristen Callihan formået at gøre historien til sin egen i Sendt til tælling. Hendes sprog, måde at skrive på og de følelser, hun formår at give videre til læseren.. Det hele spiller sammen og giver en rigtig god læseoplevelse. Jeg havde faktisk ikke andet valg end blive ved med at læse. Det tog nattetimer, busture og endda tidspunkter hvor jeg måske burde have lavet noget andet. Bogen er en pageturner af format, og jeg kan kun glæde mig til der kommer en fortsættelse.

Selvfølgelig var der dele af historien som var forudsigelige, men er der ikke altid det? Det er vel på den anden side lidt af det dejlige ved disse underholdende ungdomsromaner. Man ved hvad der skal ske – for en ægte romantiker skal de jo finde sammen i sidste ende, på trods af alle deres udfordringer. Men Kristen Callihan skrev mig en historie, som opslugte mig, tog mit hjerte og sendte mig på en ægte romantiker-rutchetur blandt følelserne. Absolut velskrevet og anbefalelsesværdig!

2 tanker om “Sendt til tælling (Game on #1) af Kristen Callihan”

  1. Pingback: Bogfinken - Slagplanen af Kristen Callihan ~ Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Kommende udgivelser #6 ~ bogsnak og boganmeldelser hos Bogfinken

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.