Mærket - af psykopatens spind af Susanne Lykke - Bogfinkens bogblog

Mærket – af psykopatens spind af Susanne Lykke

Sponsoreret indlæg

Mærket - af psykopatens spind af Susanne Lykke - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forfatteren

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Mærket – af psykopatens spind” // Forfatter(e): Susanne Lykke // Forlag: Legimus // ISBN: 9788793421691 // Serie: – // Udg. dato: 01-10-2016 // Sideantal: 132 // Original titel: “-”  // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

I Mærket – af psykopatens spind hører vi Pia’s stemme. Hun involvere sig efter mange års ægteskab, i et forhold til en spændende, anderledes og ældre mand. Lullet ind i forelskelsens sødme, vågner hun brat op til erkendelsen af, at befinde sig midt i psykopatens spindelvæv. Midt i et psykisk kaos bliver hun presset til sit yderste. Hun skal ikke bare redde sig selv, men også sine 2 børn og deres hund.
Skal hun leve? Eller skal hun dø?

Mærket – af psykopatens spind var en anderledes læseoplevelse. Så fjern fra min verden og dog så genkendelig.

Pia er en midaldrende kvinde, der efter et langt ægteskab og to børn, er blevet skilt fra sin mand og børnenes far. Mens hun er igang med at skabe en stabil tilværelse for dem alle, møder hun Jens. Han er en sød og opmærksom mand, der overøser hende med komplimenter og gaver, hun aldrig vidste hun trængte til. Han giver hende den opmærksomhed, hun har brug for og får langsomt flettet deres liv sammen. Pludselig befinder hun sig i en situation hvor han gerne vil flytte sammen med hende og alt begynder at gå meget hurtigt.

Undervejs udvikler Jens sig og viser langsomt sin sande natur. Hans charmerende og opmærksomme ydre gemmer på en skrækkelig sandhed. Da først det går op for Susanne er hun forlængst fanget i psykopatens spind og skal kæmpe for at komme ud af det igen, både for sin egen men også for sine børns vegne.

Jeg tror alle kan relatere til noget der syner på den ene måde, men viser sig at være noget helt andet

For mit eget vedkommende, har jeg mødt, hvad jeg til dato mener, må kunne klassificeres som en psykopat i mit liv. Heldigvis fik han ikke den indvirkning på mit liv som han gerne ville, men måske netop på grund af det, kan jeg relatere til Pias fortælling.

Det er en skrækkelig historie, vi som læser er vidne til. Magtesløshed er nok det, der står stærkest i min hukommelse. En hård kamp, som ikke kun handler om hende selv. Det er altid svært at være uvildig dommer over en sådan historie. Den er absolut anbefalelsesværdig og vil gå under huden på de fleste. En ærlig og hård bog, trods sine forholdsvis få sidetal.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.