Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

Kommende udgivelser #5 – oktober 2017

Kommende udgivelser er min inspiration til andre om hvilke bøger der er på vej på markedet, som jeg selv af den ene eller anden grund glæder mig til. Det er bøger, der er på min TBR liste og kommende udgivelser, jeg tænker, kunne være noget for andre også. Det er kun et lille udpluk af de kommende udgivelser jeg holder øje med eller tilføjer til min læseliste. Jeg vil i hver af den slags indlæg her, plukke et par stykker ud og fortælle om.

Kommende udgivelser - Bogfinken bogblog

“Handyman søges” af Jöns Hellsing

En debutroman af forfatteren Jöns Hellsing, som giver en sød historie om hvor snoet, vejen hjem kan være. Dagdriveren John ankommer til en afsidesliggende by. Han har store drømme om at blive den næste bedstsælgende forfatter, men han venter på sin chance. Da han ser en annonce hvor der søges en handyman til et gods, slår han til. Alle de mennesker, inkl. den unge kvinde, der driver den lokale pub, får stor indvirkning på livet og historien.

Handyman søges af Jöns Hellsing - Bogfinkens bogblog

“Handyman søges” udkommer af HarperCollins Nordic 2/10-17

Bogfinken bogblog

“Oprindelse” af Dan Brown

Endelig, endelig, endelig! Endelig kan jeg udvide min Dan Brown samling med en ny bog. Jeg har længe kigget på denne bog i horisonten. Dan Brown skriver så fantastiske romaner med masse af historie, interessante vinkler og skønne personer. Han formår at stoppe så meget viden og tung historie ind i et levende sprog og historier der flyder af sig selv. Det har altid imponeret mig, og jeg er sikker på, Oprindelse er lige så fantastisk som de forrige.

"Oprindelse" af Dan Brown - Bogfinkens bogblog

“Oprindelse” udkommer af Hr. Ferdinand 3/10-17

Bogfinken bogblog

“Livet i Mumidalen” af Frank Cottrell Boyce

Det her er en af de mere spøjse. Der er nok ingen, eller i hvert fald ikke ret mange, der ville tage mig for at være fascineret af de små, søde mumitrolde.. Men jo – jeg husker dem helt tilbage fra barnsben. De hvide, runde og morsomme mumitrolde. Deres univers har altid fascineret og underholdt mig. Derudover er denne nye udgivelse bare ekstremt smuk, så den ser jeg meget frem til. Den må berige min bogreol på et tidspunkt.

"Livet i Mumidalen" af Frank Cottrell Boyce - Bogfinkens bogblog

“Livet i Mumidalen” udkommer af Carlsen 16/10-17

Bogfinken bogblog

“Besat” af Nora Roberts

Det er ikke så længe siden jeg læste Løgneren af Nora Roberts og opdagede hvor godt hun skriver. Der udkommer rigtig mange Nora Roberts’ bøger og jeg har lidt opgivet at finde hoved og hale i dem, men bagsideteksten på Besat fangede mig. 12-årige Naomi får sit liv brat forandret da hun opdager sin fars hemmelighed. Han er nemlig en berygtet seriemorder. Mange år senere er hun blevet en succesfuld fotograf og flytter til en by hvor ingen kender hende. Men fortiden har det med at indhente folk, og det sker også her.

"Besat" af Nora Roberts - Bogfinkens bogblog

“Besat” udkommer af Flamingo 23/10-17

Bogfinken bogblog“Et lyst sind” af Britt Bendixen

Jeg har altid syntes at Britt Bendixen har en fantastisk personlighed. Når man ser hende i ‘Vild med dans’ sprudler hun af glæde og personlighed. Da jeg så at Politikens Forlag udkommer med en selvbiografi fra hende, fangede den med det samme min interesse. Jeg kan godt lide at lære personer at kende gennem deres biografier, og jeg tænker at der må være en del mere til Britt Bendixen end vi ser på tv.

"Et lyst sind" af Britt Bendixen - Bogfinkens bogblog

“Et lyst sind” udkommer af Politikens Forlag 26/10-17

 

Hvilke udgivelser glæder du dig til i 2017? Skal du læse nogle af ovenstående kommende udgivelser?

1 tanke om “Kommende udgivelser #5 – oktober 2017”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.