Løgn og lykke af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Løgn og lykke af Maya Banks

Sponsoreret indlæg

Løgn og lykke af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: “Løgn og lykke” // Forfatter(e): Maya Banks // Forlag: HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771912876 // Serie: The Anetakis Tycoons #1 // Udg. dato: 01-09-2017 // Sideantal: 176 // Original titel: “The tycoon’s pregnant mistress” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hotelejeren Chrysander Anetakis’ ekskæreste, Marley, er gravid. Desværre har hun fået hukommelsestab og husker ikke, at hun har forrådt ham ved at sælge ud af hans forretningshemmeligheder. Hun har tilsyneladende også fortrængt, at de ikke længere er et par. Chrysander vil have sin arving og hævn, så han fortæller hende at de er forlovet, og sammen rejser de til hans private ø i det græske øhav for at fordrive tiden. Han har tænkt sig at smide hende ud, når først Marley har født. Men da hun får hukommelsen tilbage, løber tiden fra ham og intet bliver som Chrysander havde tænkt sig!

Løgn og lykke er ikke blot titlen, men fortæller bogens historie

Løgn og lykke er første del af en trilogi om Anetakis’ brødrene. De er rige, magtfulde og tiltrækkende som de gode mænd i denne genre bøger jo er. I denne fortælling, er Chrysander og hans ekskæreste Marley fokuspunkt. Hvor man måske starter ud med at forvente en sød kærlighedshistorie, får man i stedet for en fortælling om et nederlag og et svigt så stort, at det er svært at vide, hvem man skal stole på. Og det er gået ud over Chrysander, som lader det gå ud over Marley. Chrysander finder ud af, nogen har stjålet forretningshemmeligheder fra ham og alle fingre peger mod Marley. Han bryder derfor med hende, uden at vide at hun er gravid eller hvad der sker for hende efterfølgende. Da de igen mødes, har hun hukommelsestab og ved ikke hvem hun selv eller Chrysander er eller hvad der er sket. Han oplever det som den oplagte chance for hævn, men da Marley siden begynder at få hukommelsen tilbage. bliver ingenting som forventet.

Løgn og lykke er ikke det første, jeg læser af Maya Banks

Så jeg kendte allerede til hendes fantastiske skrivestil, sprog og fortællinger. Jeg lærte hende første gang at kende igennem hendes Breathless trilogi og var fuldstændig solgt. Løgn og lykke er dog en helt anden boldgade. Hvor Breathless var rendyrket kærlighed og erotik, er denne trilogi mere mild og kærlig med barske skæbner. Det er en dejlig forandring i genren, og jeg var underholdt hele vejen. Bogen er hverken dyb eller særlig tankevækkende, men den er letlæselig og interessant. Jovist, jeg regnede nogle af plottwistene ud undervejs, men det gjorde ikke noget. Jeg var underholdt gennem bogen og syntes faktisk de 176 sider fløj afsted for hurtigt. Den holder én fanget og snupper også gerne ens nattesøvn. Uden at være hæsblæsende eller super spændende, har den alligevel noget, der gør den interessant og en pageturner.

Velskrevet og anbefalelsesværdig.

2 tanker om “Løgn og lykke af Maya Banks”

  1. Pingback: Bogfinken - En hemmelig affære af Maya Banks ~ Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Elskerinden af Maya Banks ~ boganmeldelser og bogsnak hos Bogfinken!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.