På eventyr i Botswana af Josefine Guldahl - Bogfinkens bogblog

På eventyr i Botswana af Josefine Guldahl

Sponsoreret indlæg

 På eventyr i Botswana af Josefine Guldahl - Bogfinkens bogblog

[ Anmeldereksemplar fra forlag og forfatter ]

Bogfinken bogblog - 2 ud af 5

Titel: “På eventyr i Botswana” // Forfatter(e): Josefine Guldahl // Forlag: Mellemgaard // ISBN: 9788771905076 // Serie: – // Udg. dato: 14-07-2017 // Sideantal: 122 // Original titel: “-” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

På eventyr i Botswana er Josefine Guldahls personlige beretning om en rejse til Botswana. Afrika er på alle måder forskellig fra Danmark, så Josefine får mange stærke oplevelser undervejs. Hun er på en fascinerende fotosafari, hvor hun oplever de mange vilde dyr helt tæt på. Hun oplever også Afrikas ubegribeligt skønne natur, der kan virke helt overvældende. Helt centralt står dog hendes oplevelser med en lokal profet, en synsk mand, der kan heale. Josefine oplever hans kræfter på egen krop, og det bliver en voldsom oplevelse. Han healer Josefine og befrier hende for forskellige problemer. Hun tør dårligt tro på, at det kan være rigtigt, men det er det. Josefines rejse er egentlig blot en familieferie, men det skal vise sig, at den bliver en rejse for livet.

På eventyr i Botswana er en atypisk bog for mig at anmelde, men ikke desto mindre var det en oplevelse. Selve fortællingen var skrevet levende og inspirerende, og billederne var fantastiske.

Desværre bærer bogen dog lidt præg af at mangle korrektur og desuden substans. Jeg savnede mere dybde og beskrivelser end hvad jeg fik. Jeg forfaldt til at kigge billeder i stedet og på den måde opleve historien. Det fungerede til gengæld også rigtig fint.

Jeg er ikke i tvivl om at forfatteren har haft en fantastisk rejse og oplevelse. Det skulle jeg bare se billederne for at vide. Jeg tænker dog, der kunne være skrevet mangt og meget andet end lige de ord, der kom i denne korte fortælling, så jeg er lidt splittet på min endelige læseoplevelse.

På eventyr i Botswana af Josefine Guldahl - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.