Mord i dit hjem af Henrik Brun, Jakob Melander m.fl.

Mord i dit hjem af Henrik Brun, Jakob Melander m.fl.

Sponsoreret indlæg

Mord i dit hjem af Henrik Brun, Jakob Melander m.fl.

[ Anmeldereksemplar fra forlag ]

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: “Mord i dit hjem” // Forfatter(e):  Jakob Melander, Henrik Brun og Stephanie Caruana m.fl. // Forlag: Byens forlag // ISBN: 9788792999689 // Serie: – // Udg. dato: 31-10-2016 // Sideantal: 212 // Original titel: “-” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Mord i dit hjem er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatterenes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid.

Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte.
Henrik Brun fortæller om en mand, der var panisk bange for ilden, men som alligevel bliver fundet brændt i et af sommerhusene ved Blokhus.
Stephanie Caruana tager os med ind i en lejlighed på Amager, hvor en forfatter uden inspiration har bloddryppende drømme. 

Da jeg startede på Mord i dit hjem, forventede jeg mig en spændende bunke fortællinger, hvor flere anerkendte forfattere, ville tage mig med ind i deres egne hjem. Deres egne hjem og rammer, skulle danne base for deres fortællinger. Jeg forventede krimifortællinger, helt nede på jorden og med grobund i almindelige omgivelser.

Det var dog ikke helt og aldeles hvad jeg fik, hvilket skuffede mig lidt undervejs.

Første fortælling virkede meget abstrakt på mig, men hen af vejen kom der nogle gode nogle. Eksempelvis var jeg ret vild med “Sejr eller død” fortællingen af Pernille Boelskov. Den havde tilstrækkelig humor og uforudsigelighed, til at virke interessant for mig.

Jeg forventede nok for meget ift. at forfatterne skulle skrive fra egne omgivelser. Det var mere Mord i dit område end egentligt Mord i dit hjem, men som underholdning var fortællingerne ganske fint. Jeg var underholdt og bogen var letlæselig med humor og spøjse fortællinger.

Ganske fin samling og overordnet set ganske fin underholdningsværdi.

Mord i dit hjem af Henrik Brun, Jakob Melander m.fl.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.