Refleksioner af Torkild Thellefsen

Refleksioner – erotiske stemningsbilleder af Torkild Thellefsen

Sponsoreret indlæg

Refleksioner af Torkild Thellefsen

[ Anmeldereksemplar fra forfatter ]

Bogfinken bogblog - 1 ud af 5

Titel: “Refleksioner – erotiske stemningsbilleder” // Forfatter(e):  Torkild Thellefsen // Forlag: Mellemgaard // ISBN: 9788771902419 // Serie: – // Udg. dato: 09-12-2016 // Sideantal: 196 // Original titel: “-” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Refleksioner betyder både spejlbilledets gengivelse af det, der spejles, men også nok så meget de overvejelser, man gør sig gennem livet. Bogen handler om en persons erotiske fantasier, men også de filosofiske tanker, han gør sig. Den handler om det at bryde grænsen mellem fantasi og virkelighed; at lege med rummet og tiden og ikke mindst at lege med det erotiske univers.

Jeg indrømmer det – jeg var meget skeptisk, da jeg fik bogen her tilbudt. Jeg er ikke bleg for at læse en erotisk roman, men en bog om erotiske stemningsbilleder? Der var jeg skeptisk, men gik til bogen med et åbent sind. Desværre, fik jeg min skepsis bekræftet undervejs i bogen.

Stemning og følelser – af den erotiske karakter – er klart over handling i bogen. Altså det handler om erotik, og meget af det. Der er ingen egentlig handling i bogen, og det skal man nok lige vænne sig til, når man er en læser som jeg, der nyder en god handling. Sproget i fortællingen er dog levende og fungerer egentlig fint. Det kedede mig bare bravt desværre.

For mig, virkede fortællingen lidt som en digtsamling og meget uforståelig/abstrakt for mig. At det handlede om erotik i alle mulige former, tanker og følelser var der dog ingen tvivl om. Jeg greb bare mig selv i at sidde og tænke, hvad i alverden jeg dog skulle bruge det til, i stedet for at kunne nyde fortællingen. Muligvis fordi jeg simpelthen aldrig forstod meningen med ordene deri.

Refleksioner af Torkild Thellefsen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.