Elskerinden af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Elskerinden af Maya Banks

Sponsoreret indlæg

Elskerinden af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Elskerinden // Forfatter(e): Maya Banks // Forlag: HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771912883 // Serie: The Anetakis Tycoons #2 // Udg. dato: 15-09-2017 // Sideantal: 176 // Original titel: “The tycoon’s rebel bride” // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hotelmagnaten Theron Anetakis har et problem og hun er netop trådt ind ad døren. Hans plan er at gifte sig med en respektabel græsk kvinde, for at kunne yderligere sikre sin fremtid og sit forretnings-imperium. Men lille Isabella Caplan er blevet voksen og har en vilje at stål og sine helt egne planer. Hun har ikke tænkt sig at lade sin formynder arrangere et ægteskab med en mand, hun ikke selv har valgt! Hun har været forelsket i Theron, så længe hun kan huske, nu er det tid at gøre noget ved det.

Jeg var ret vild med den første i denne trilogi, Løgn og Lykke, så jeg havde også store forventninger til Elskerinden. De blev mødt, jeg blev underholdt. Jeg fik sommerfugle i maven, et nyt pust af kærlighed og erotik – og ikke mindst en skøn læseoplevelse fra en rigtig god forfatter.

Fra Løgn og lykke til Elskerinden

Ligesom i forgængeren, tager denne fortælling sit udspring i en hotelmagnat af Anetakis familien. Denne gang handler det om den selvsikre og kølige Theron. Som han ved han bør, går han i giftetanker med en græsk kvinde, der vil sikre ham et godt parti. Det handler ikke om kærlighed – det er bekvemmelighed og af forretningsmæssig interesse.

Alt er egentlig ret meget klappet og klart, men ind træder Isabella Caplan. Hun har trådt sine barnesko i nærheden af Theron og den øvrige Anetakis familie, og lige siden sin tidlige ungdom har hun haft varme følelser for netop Theron. Nu er tiden inde til at hun vil gøre ham til sin. Hun har også allerede udtænkt hvordan, hun vil gøre det, men hun havde måske ikke lige forudset hvor svært, det ville blive.

Maya Banks skriver som altid levende, humoristisk og fyldt af følelser. Selv på 176 sider formår hun at brillere med sommerfugle i maven, smil og håb. Historien passer perfekt til det korte sidetal. Personerne er skønt beskrevet og følelserne damper derudaf.

Som altid en fornøjelse af læse Maya Banks.

1 tanke om “Elskerinden af Maya Banks”

  1. Pingback: En hemmelig affære af Maya Banks ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.