Sandhed med modifikationer af Sara Lövestam - Bogfinkens bogblog

Sandhed med modifikationer af Sara Lövestam

Sponsoreret indlæg

Sandhed med modifikationer af Sara Lövestam - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Sandhed med modifikationer // Forfatter(e):  Sara Lövestam // Forlag:  Aronsen // ISBN: 8793338376 // Serie: Kouplan #1 // Udg. dato: 30-03-2017 // Sideantal: 238 // Original titel: Sanning med modifikation // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Kouplan er en illegal iransk flygtning, der dagligt lever i frygt for at blive opdaget. For at overleve tilbyder han sin hjælp som privatdetektiv på nettet. Og trods alle odds får han en opgave fra Pernilla, hvis 7-årige datter er forsvundet. Det ene sekund holdt hun Pernilla i hånden, og det næste øjeblik var hun væk.
Jagten på kidnapperen leder Kouplan gennem Stockholms underverden, men samtidig er der noget mistænksomt ved Pernillas fortid. Hvad gør man, når sandheden viser sig at se helt anderledes ud end først antaget?

Jeg følte mig helt og aldeles blæst bagover, da det ved slutningen langt om længe gik op for mig, hvad plottet var i denne fortælling. Det havde jeg på ingen måde set komme – og Sara Lövenstam formåede derved at tage fusen helt og aldeles på mig.

I Sandhed med modifikationer er en 7-årig pige forvundet, men ingen tager moren alvorligt.

Pernilla henvender sig til Kouplan fordi hendes datter er forsvundet. Fra det ene sekund til det næste var hun væk. Ingen tager Pernilla seriøst, men det gør Kouplan. Han har ikke meget andet at lave idet han er illegal flygtning. Han lever i frygt for politiet og ernærer sig som privatdetektiv. Han går kry igang med opgaven, men undervejs skal det vise sig, at sandheden ikke er helt, som den bliver lagt ud som.

Sandhed med modifikationer af Sara Lövestam - Bogfinkens bogblog

Jeg var faktisk fanget fra noget nær første side af denne fortælling i Sandhed med modifikationer. Det er en sjældenhed med en krimi nu om dage. Det, og så det at jeg slet ikke vidste hvordan historien ville udvikle sig, var absolut et frisk pust! Sara Lövestam tog fusen på mig med udviklingen. Især slutningen på bogen, så jeg er klart fan og vil gerne læse mere om Kouplan og hans eventyr. Især hans person er også speciel og god. Han er illegal iransk flygtning, der bare gerne vil falde i med gadebilledet og ligne en svensker for ikke at tiltrække opmærksomhed fra politiet. Det er en forfriskende hovedperson til den her genre og jeg hilser absolut det friske pust velkomment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.