Askeprinsen af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Askeprinsen af Erin Watt

Askeprinsen af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Askeprinsen // Forfatter(e):  Erin Watt // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702237474 // Serie: The Royals #2 // Udg. dato: 22-11-2017 // Sideantal: 285 // Original titel: Broken prince // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Reed Royal har, næsten, alt hvad man kunne ønske sig. Som smuk, berømt og rig, er han elsket af pigerne og beundret af drengene på sin skole.
Selvom der aldrig er noget eller nogen der har betydet noget for Reed, så forandrer Ella Harper alting. Ella kender ikke til Reeds hemmeligheder og da hun afslører ham med sin fars ekskæreste, falder det hele næsten fra hinanden. Reed og Ella ved de kun vil ødelægge hinanden, så hvorfor bliver de ved?

Helt tilbage i august sidste år slugte jeg Papirprinsessen og var helt og absolut forelsket. Så ville man nok undre sig lidt over, hvorfor jeg først nu har læst Askeprinsen. Det har dog faktisk den forklaring, at det er 2. gang jeg læser den.. Den var nemlig ikke udgivet på dansk, da jeg var færdig med Papirprinsessen, men jeg kunne altså ikke vente.. Så jeg slugte den lynhurtigt på engelsk, men har nu fået læst den på dansk – og jeg elsker den, igen.

Askeprinsen af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Reed Royal, Ella Harper.. En kombination med stærke følelser og store udfordringer..

Lige fra starten har vi læsere kunnet fornemme og mærke de stærke følelser og tiltrækning mellem Reed og Ella. De har kæmpet, men nu kapituleret. For en stund er de glade – og så beslutter Callums kæreste Brooke sig for at blande sig. Hun vil nemlig også gerne have lidt af Reed. Selvfølgelig ender det i kaos, knuste hjerter og tårer. Ella tager flugten, som det hun altid har gjort og lært, men hun får ikke lov at slippe så let. Men stemningen er trykket, familien i oprør. Det får indvirkning på alt og alle, og ikke mindst bliver kaos komplet da en uventet person dukker op i centrum af det hele.

“Nå, men ved du, hvem jeg er? Jeg er den dumme pige i gyserfilmen. Du gjorde mig til den dumme pige.” Hun peger anklagende på mig. “Det er mig, der løber tilbage til huset, hvor fyren med kniven venter. Du advarede mig. Du advarede mig igen og igen. Du sagde, jeg skulle holde mig væk, men jeg var ikke i stand til at høre efter. Jeg troede, jeg vidste bedre.”

Der er næsten ikke ord for hvor meget kaos, Erin Watt har kreeret i Askeprinsen

Men det fungerer! Al kaos, de knuste hjerter og følelserne fungerer. Jeg fik både hjertet til at banke lidt hurtigere, fældede en tåre og smilede over hele fjælset undervejs. Historien blev ikke kedelig. Tværtimod er sproget fantastisk levende og udviklingen undervejs spiller sammen. De to fortællervinkler fungerer også og tilføjer flere dimensioner til den gode fortælling.

“Han sagde til mig, at jeg skulle holde mig væk.
Han sagde til mig, at jeg ikke hørte til.
Hvis jeg dog bare havde lyttet til ham.”

Absolut en læseværdig oplevelse!

1 tanke om “Askeprinsen af Erin Watt”

  1. Pingback: Bogfinken - Søndags citater #2 ~ boganmeldelser og bogsnak hos Bogfinken!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.