Vildledt af Linda G - Bogfinkens bogblog

Vildledt af Linda G

Sponsoreret indlæg

Vildledt af Linda G - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: Vildledt // Forfatter(e):  Linda G // Forlag:  Leatherbound // ISBN: 9788793506053 // Serie: Vega #1 // Udg. dato: 01-09-2017 // Sideantal: 311 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Da 25-årige Claudia bliver tvunget til at forlade sin fødeby, tager hun i desperation et job hjemme hos tøjvirksomheden VEGAs stenrige ejer Marc Gregersen. Hendes nye hverdag viser sig hurtigt at være helt anderledes end forventet, og hun bliver involveret i et spind af stærke følelser, begær, mørke hemmeligheder, løgne og forræderi.
VEGA er i store økonomiske vanskeligheder, og Marc har hverken tid eller lyst til at få kærligheden helt tæt på. Mystikken, der omgiver Claudia, er dog meget tiltrækkende, og han må kæmpe en kamp med sig selv for ikke at lade hende nedbryde hans hårde facade.

Jeg har læst min del af de her erotiske romaner, og mange af dem ligner hinanden. Der var også fællestræk mellem Vildledt og andre, men alligevel var den helt sin egen også. Linda G har gjort det godt med denne historie. Jeg kender hende ikke som forfatter fra andet (endnu) så det her var min første prøve på hendes forfatterskab. Og ikke den sidste.

Et rengøringsjob, en fattig pige, en stenrig mand…

Det lyder liiiidt som noget, vi måske har hørt før.. Claudia er desperat og søger derfor et rengøringsjob hos ejeren af VEGA, Marc. Hun får jobbet, men det skal hurtigt vise sig at være udfordrende. Der er nemlig mange uskrevne regler, et kæmpe hus og nogle ikke alt for venlige folk at forholde sig til. Også Marc er en udfordring. Han er en lukket, distanceret og stenrig mand, som optræder køligt, kontrolleret og mystisk. Det tager selvfølgelig ikke længe før der viser sig et begær imellem de to på trods af alt, og selv om begge kæmper imod.. Ja så ved vi jo, hvordan den slags går. Gnisterne flyver, hjerterne banker, kinderne rødmer.. Men som altid lurer farer, mystisk, hemmeligheder og løgne rundt om hjørnet. Også her, og det truer både dem og VEGA på eksistensen.

Vildledt af Linda G - Bogfinkens bogblog

Vildledt minder om andet, men er også sin egen

Og det kan jeg rigtig godt lide. Selv om der er fællesnævnere med andre erotiske romaner, så er Vildledt langt hen af vejen sin egen. Historien, personerne og følelserne fungerer fantastisk. Jeg nød at læse bogen, og jeg glæder mig til at læse mere i historien om VEGA. At den “kun” får 3/5 er ikke en kritik af bogen, for jeg var underholdt og nød den. Der var bare lidt ting undervejs, der trak oplevelsen lidt ned for mig – men det var primært de ekstremt mange sexscener og så de steder, hvor historien mindede lidt for meget om noget, jeg havde læst før. Forstå mig ret; jeg har intet imod erotik og sexscener i en bog – der var bare rigtig meget af det i den her. Det passede dertil, men som læser kan man godt miste pusten lidt over det.

Men uanset – absolut underholdende og fængende historie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.