Krimimesse 2018 - Bogfinkens bogblog

Krimimesse 2018

Den 17. marts 2018 løb årets Krimimesse af staben i Horsens statsfængsel. Jeg blev indbudt af Lindhardt & Ringhof til at deltage om søndagen, hvilket jeg takkede ja til. Jeg var også indbudt sidste år, men kom ikke afsted. I år skulle det være.

Krimimesse 2018 - Bogfinkens bogblog

Program til årets Krimimesse

Jeg havde, meget atypisk i forhold til andre, valgt ikke at lave mig et program til mit besøg på Krimimessen. Jeg havde kigget programmet igennem, men kun noteret et par enkelte ting, jeg gerne ville opleve. Jeg havde desuden ikke læst meget af de forfattere, der holdt oplæg om søndagen, så der var ikke så mange jeg decideret brændte for at komme til at høre. Det regner jeg med, at lave om på til næste år 😉

Krimimesse 2018 - Bogfinkens bogblog

Forfatteroplæg

Jeg befandt mig det meste af tiden i ‘Magasinet’ med alle standene samt sort og rød scene. Her gik jeg rundt og snuste hos de forskellige forlag og lyttede til diverse oplæg fra forfatterne. Jeg var til messen alene og det var fint for mig, bare at tulle rundt for mig selv og gå hen hvor jeg fandt noget spændende. Jeg fik også hilst på nogle forlagsfolk og forfattere, som jeg gennem min bogbloggertid har haft samarbejde med, så det var skønt at få sat ansigt og stemme på dem. Efter en kort snak med Anne-Marie Vedsø Olesen (forfatteren til renæssance trilogien om Madeleine de Montdidier, som jeg var meget vild med) besluttede jeg mig for at høre hendes oplæg om ‘Lucie’.

Krimimesse 2018 - Bogfinkens bogblog

Skønt men koldt

Vejret var skønt – solen skinnede med få skyer på himlen. Det var bidende koldt til gengæld. Jeg hundefrøs en stor del af tiden, men det var også muligt at sætte sig udenfor i solen i korte bidder, og det var jo egentlig et ganske skønt sted.

Krimimesse 2018 - Bogfinkens bogblog

Boglige indkøb på årets Krimimesse

Jeg kom selvfølgelig også hjem med lidt bøger fra Krimimessen…

 • Naboparret af Shari Lapena
  Købt i Gyldendals stand og en bog, jeg længe har villet læse.
 • Glasvinge og Krokodillevogteren af Katrine Engberg
  Glasvinge blev købt hos Plusbog, hvor jeg også fik et fint Glasvinge-net med. Krokodillevogteren blev købt hos Lindhardt og Ringhof. Glasvinges historie tiltaler mig meget, og Krokodillevogteren var den første i serien og desuden billig 😉
 • Rejseholdet historie af Frederik Strand og Ove Kryger Rasmussen
  Denne blev købt hos Lindhardt og Ringhof. Jeg kan godt lide virkelige historier, og er fascineret af rejseholdet.
 • Offer uden ansigt af Stefan Ahnhem
  Der var tre på tilbud hos Lindhardt og Ringhof, og denne kom med i kurven som den sidste.
 • Tronfølgeren af Jan Körner
  Denne var jeg så heldig at vinde hos Plusbog ved at trække i en ballon. Jeg kender hverken bog eller forfatter, så det bliver spændende at stifte bekendtskab med.
 • Corpus Christi af Jesper Holm
  Jeg elsker Dan Brown, og Jesper Holms historie skulle være noget lignende. Efter en snak med forfatteren hos Politikens stand hvor jeg blev lovet signering hvis jeg købte bøgerne, besluttede jeg mig for at købe.. Men desværre var første bog i serien udsolgt da jeg vendte tilbage – øv øv. Så jeg endte med at købe bogen hos Bog&Idés stand, og fandt desværre ikke forfatteren igen til en signering. Måske en anden gang.
 • En hjælpende hånd af Gillian Flynn
  Denne lille del af historien fik jeg stukket i hånden kort efter ankomst af Gads Forlag. Jeg glæder mig til at se om den skulle være noget for mig.

Krimimesse 2018 - Bogfinkens bogblog

Krimimesse 2019

Jeg tror, jeg skal med igen næste år. Der vil jeg nok være lidt bedre forberedt, men jeg glæder mig allerede…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.