Det unikke makkerskab af Rasmus M. Bech - Bogfinkens bogblog

Det unikke makkerskab af Rasmus M. Bech

Sponsoreret indlæg

Det unikke makkerskab af Rasmus M. Bech - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra Bog & Ide

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Det unikke makkerskab // Forfatter(e):  Rasmus M. Bech // Forlag:  Forlaget Legimus // ISBN: 9788793421844 // Serie: – // Udg. dato: 09-10-2017 // Sideantal: 281 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

På spørgsmålet om hvorvidt parret er glade eller ærgerlige over det ikke blev til guld, lyder det således:
Christinna: Langt det meste af tiden er jeg mega stolt og mega glad. Jeg har næsten lyst til at kigge på den hver dag. Der er nogle gange, når vi bliver præsenteret for klippet, hvor vi taber, at det gør lidt ondt. Det rør også et eller andet i mig, når vi sidder og taler om det nu. Hold kæft, hvor var vi tæt på at blive Olympiske Mestre.
Kamilla: Lige efter kampen var vi så udmattede og sårbar, at der var mange følelser i spil. Jeg går fra et interview, og det gør jeg normalt aldrig. Jeg kunne bare ikke. Jeg var simpelthen så ked af det. Selvfølgelig var vi ærgerlige, men samtidig fik vi langt om længe den medalje, vi havde drømt om. Jeg fik den medalje, jeg manglede. Og jeg fik den sammen med Christinna.

Noget af det, ikke så mange ved om mig, er at jeg nyder at se badminton på tv – især når “vores” damedouble her spiller. Ikke alene er de ekstremt talentfulde og dygtige badmintonspillere. De virker også som sympatiske mennesker, så derfor var jeg nysgerrig på at lære dem bedre at kende.

Fra opvækst til det unikke makkerskab

I fortællingen kommer vi vidt omkring, lige fra begge kvinders forskellige opvækst til udviklingen af deres makkerskab. Vi får fortalt hvordan deres spæde start med badminton var, deres forskellige partnere, triumfer, nederlag og meget mere. Igennem de knap 300 sider kommer vi vidt omkring alle aspekter af deres liv inden vi får lov at lære dem helt at kende ved at lære om deres forhold. Krydret med billeder, kommer vi igennem to liv, der altid har kredset om badminton.

Det unikke makkerskab af Rasmus M. Bech - Bogfinkens bogblog

Uanset om man kan lide badminton, er bogen interessant

Forfatteren har med et levende sprog formået at gengive samtaler imellem hovedpersonerne. Jeg er ikke særlig meget til samtalebøger, men alligevel formåede fortællingen at fange mig. Der er gjort brug af en hel del private billeder, som formår at krydre fortællingen godt. Enkelte passager kunne godt blive lidt langtrukne, men overordnet set var det en god og interessant fortælling om nogle interessante personligheder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.