Løgnenes palads af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Løgnenes palads af Erin Watt

Løgnenes palads af Erin Watt - Bogfinkens bogblog

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Løgnenes palads // Forfatter(e):  Erin Watt // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702234985 // Serie: The Royals #3 // Udg. dato: 04-12-2017 // Sideantal: 321 // Original titel: Twisted Palace // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Ella klarede at blive kastet ind i familien Royal som Callums uønskede myndling. Hun troede, at Astor Park var en prøvelse – men hendes forkælede, ondskabsfulde klassekammerater er intet i forhold til det, der venter hende og Reed. Et familiemedlem, der dukker op fra fortiden og er fast besluttet på at ødelægge hendes og Reeds forhold. En stedmor fra helvede. Og en mordanklage, der hænger over hovedet på Reed. Royalpalæet vakler under et bjerg af hemmeligheder og løgne, og det er op til Ella, at redde den mand, hun elsker, før det er for sent.

Jeg ved ikke præcis hvad det er med Erin Watts The Royals serie, men den fanger bare på en helt exceptionel måde. Historien med Ella og Reed er fyldt med drama, men på en måde så man bare ikke kan stoppe med at læse. Jeg er absolut fan.

“Jeg er en Royal, baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper.”

Facaden krakelerer i den højspændte afslutning på Ella og Reeds historie

Vi er nu nået til punktet hvor mordanklagen hænger direkte over hovedet af Reed. Det tager hårdt på alle involverede, og lige når de tror der kommer en pause, finder anklageren noget nyt som ikke vejer til Reeds fordel. Løgn på løgn sørger for at sandheden ikke kan komme frem, og ingen kan se hvordan de kan komme ud på den anden side med æren og friheden i behold.
Oven på anklagen, er Ellas far dukket op fra fortiden og hun tvinges nu til at forholde sig til at skulle leve med ham, hans kone og deres enormt komplicerede forhold. Ella overvejer endnu en gang at lade alt være bag sig og flygte som hun er vant til, og med Reed der har det ene ben i fænglet, kan ingen se hvordan det skal ende godt.

“Jeg ser ned på vores sammenflettede fingre. “Det er sådan, jeg gør, East. Jeg er typen, der flygter.”
“Nej, du er typen, der kæmper.”

Løgnenes palads og hele The Royals serien er mere end tomhjernet underholdning

Som altid vil historier som The Royals serien have en klang af at være tomhjernet underholdning, der bare er drama og kaos krydret med kærlighed. Men jeg mener, serien er meget mere end det. Selvfølgelig er det underholdning. Den indeholder drama og kaos. Meget kaos endda. Men den indeholder samtidig vigtige pointer og lærdom. Den portrætterer stærke Ella, der fra en tidlig alder har måttet klare sig selv. Hun har lært sig selv at klare verden, selv om det indimellem er med at flygte. Den har også Reed, Easton og resten af Royals familien som kæmper, men som er priviligerede. De har altid kunnet klare sig med magt og penge. De skal vise deres værd og lære at klare sig på anden måde. Den viser også familiestridigheder, mobning, sygdom og meget andet.

Løgnenes palads er ligesom de øvrige i serien en pageturner, som fanger fra første side. Det er en rigtig god afslutning på Ella og Reeds historie. Vi siger ikke helt farvel da der er flere bøger i serien, men det er den sidste hvor vi følger Ella og Reed direkte. Det har været en rigtig skøn historie og rejse. Jeg glæder mig til at Eastons historie kommer på dansk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.