Slagplanen af Kristen Callihan - Bogfinkens bogblog

Slagplanen af Kristen Callihan

Sponsoreret indlæg

Slagplanen af Kristen Callihan - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Slagplanen // Forfatter(e):  Kristen Callihan // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702237450 // Serie: Game On #3 // Udg. dato: 26-04-2018 // Sideantal: 342 // Original titel: The Game Plan // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

NFL-centerspilleren Ethan Dexters liv har altid handlet om at spille football og ikke ret meget andet. Den eneste undtagelse er en kvinde: den smukke Fiona Mackenzie. Hun er fuldstændig ligeglad med hans berømmelse, men hun ser ham heller ikke som andet end en af sin svogers bedste venner. Det slutter nu. Fi ved ikke helt, hvad hun skal tænke om Dex. Det skæggede, tatoverede bjerg af en mand ligner mere en biker end en footballspiller. Rygtet siger, at han er jomfru, men det har hun svært ved at tro på. For fra det øjeblik, han beslutter sig for at rette sit intense blik mod hende, bliver hun svag i knæene. Hvad vil der ske, hvis han giver fuldstændig slip på sin berømte selvkontrol?

Tilbage i september sidste år læste jeg Sendt til tælling og var vild med den. Så gik tiden og jeg så godt, Chanceløs udkom, men jeg fik den ikke købt. Så fik jeg tilsendt Slagplanen og jeg kunne ikke lade være med omgående at læse den. Og så købte jeg selvfølgelig også Chanceløs bagefter…

Denne gang følger bogen Dex og Fi som er et umage par

Fiona Mackenzie gider ikke date footballspillere. Hun er vokset op med dem og hun har ingen intentioner om at finde sammen med én. Hun er en flygtig sjæl, der springer rundt mellem uddannelser, jobs og fyre. Dex, eller Ethan som han egentlig hedder, er noget nær det modsatte. Han er en stor mand, centerspiller for NFL og så er han den mest jordbundne, rolige fyr, man kunne forestille sig. Og nå ja, så er han faktisk jomfru selv om kvinderne falder på stribe for ham. Hvad Fiona ikke ved er, at han i årevis har været vild med hende, men aldrig forsøgt sig. Det er dog slut nu.

“Det er ligegyldigt, om der er tusindvis af kilometer mellem os, eller om vi står lige ved siden af hinanden, det vil altid være dig, jeg vil have. Fordi sådan er det, når man møder sin eneste ene.”

Slagplanen af Kristen Callihan - Bogfinkens bogblog

Game on serien minder meget om Off Campus

Som jeg også nævnte ved den forrige anmeldelse. Men især i denne synes jeg, forfatteren har differentieret sig endnu mere derfra og gjort serien og historien helt sin egen. Vi befinder os stadig i sportsuniverset med ungdommelig kærlighed og masser af sommerfugle i maven, men vi får en helt fantastisk historie om den jordbundne Ethan og den flyvske Fi. Vi får historien om  dyb kærlighed, der trodser afstand og forskellighed. Vi får fortid og fremtid, sommerfugle, sommerdage og solskin. Alt i én lækker pakke.

“Farvel, Fiona Mackenzie. Du har også vendt op og ned på min verden.”
Og så er han væk. Han går ud af værelset og vender sig ikke og ser mig falde.”

Jeg er frisk på at læse meget mere, og kan ikke vente på at gå igang (lidt omvendt) med Chanceløs og igen være i universet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.