Vent på mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Vent på mig af Jennifer L. Armentrout

Sponsoreret indlæg

Vent på mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Gave fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Vent på mig // Forfatter(e):  Jennifer L. Armentrout // Forlag:  Lovebooks // ISBN: 9788711692462 // Serie: Wait for you #1 // Udg. dato: 14-02-2018 // Sideantal: 372 // Original titel: Wait for you // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

19-årige Avery flytter fra Texas til West Virginia for at begynde på college, tusindvis af kilometer hjemmefra og langt væk fra en fortid fuld af smertefulde minder. Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed. Dette er den eneste måde, hun kan flygte fra det, der skete til Halloween-festen fem år tidligere. En begivenhed, der ændrede hendes liv for altid.
Første dag på college støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på ingen måde ind i Averys planer om at leve et stille og roligt studieliv. Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op ?

Selv om, jeg i forvejen har en bog (For altid) stående på hylden, ulæst, af Jennifer L. Armentrout, var Vent på mig mit første møde med hendes skrevne ord. Det var et rigtig godt møde, og jeg kan ikke vente med at læse efterfølgeren til denne søde kærlighedshistorie. For romantikere og andre med hang til en sød, letlæst historie, er denne absolut velegnet.

“Jeg har håb,” sagde han og lod sit blik hvile på mig. “Jeg har håb, fordi jeg elsker dig – jeg har været forelsket i dig, Avery. Sikkert inden, jeg overhovedet vidste, at jeg var det.”

Avery er hende, vi alle kan associere os til

Hun er stærk, intelligent og charmerende på sin egen måde. Jeg kunne godt finde nogle lighedspunkter – bare allerede dér hvor hun starter ud med at komme for sent og hader det. Som læser hvirvles vi ind i hendes nye begyndelse i West Virginia. Her er hun langt fra sin fortid, som vi som læser ikke kender mere til, end at noget hændte for hende til en halloween fest fem år tidligere. Mere har vi ikke behov for at vide, for at forstå alvoren af hvorfor, hun så brændende ønsker sig en frisk start. Og måske ikke mindst hvorfor et forhold med den populære Cameron ikke lige er med i planerne.

Vent på mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Forfatteren får os dog overbevist om noget andet

Gennem et levende sprog, humor og masser af følelser i hele repetoiret får forfatteren os overbevist om den søde kærlighedshistorie, der er nødt til at udspille sig mellem Avery og Cameron. Begge har bagage og en fortid. Hun er ikke voldsomt interesseret i noget med ham. Han er ekstremt tålmodig og sætter hjertet på højkant. Alligevel tager det lang tid og mange omveje imellem dem. Som læser er vi med på forreste række, kan mærke sommerfuglene flakse i maven og fornemme Averys tøven. Camerons tålmodighed giver en god følelse i maven og deres spirende romance føles som et kram på en regnvejrsdag.

Min far tog en dyb indånding, og så sagde han: “Ved du, hvad jeg har savnet mest af alt? Jeg savner at se dig danse.”

Vent på mig er sød og letlæst. Den overraskede mig aldrig rigtig, men får alligevel fuldt på hjerter fordi den var lige netop hvad jeg havde brug for, da jeg læste den. Den var lige netop mit kram på en regnvejrsdag. En historie som fik mig til at føle at den slags kærlighed er mulig.

2 tanker om “Vent på mig af Jennifer L. Armentrout”

  1. Pingback: Bogfinken - Hold om mig af Jennifer L. Armentrout ~ Bogfinkens bogblog

  2. Pingback: Bogfinken - Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.