På min ønskeseddel #4

“På min ønskeseddel” er et indblik i hvad jeg ønsker mig af boglige oplevelser og hvorfor. Det kan være alt fra en smuk forside eller en gavnlig selvhjælpsbog til bøger jeg sukker efter for læseoplevelsen. Det kan være alt mellem himmel og jord, men uanset blot en bog, som står på min ønskeseddel.

På min ønskeseddel #4 - Lisa Kleypas - Bogfinkens bogblog

Den rebelske lady | Frist mig i den blå time | Forfør mig ved solopgang | Min indtil midnat | Gift ved daggry | Lady Helens løfte | Den nye jarl
alle skrevet af Lisa Kleypas og udgivet af Pretty Ink

Blandede Lisa Kleypas bøger

Jeg har tidligere læst Lisa Kleypas’ Wallflowers serie, og jeg elskede den. Lisa Kleypas’ måde at skrive på, fangede mig fra første side. Hendes måde at beskrive omgivelser, stemninger, følelser og skabe et univers i 1800-tallet er eminent.

Det er ingen hemmelighed at jeg er draget af fortællinger om datidens liv, rigdom, baller og følelser. Alt det der hører med til 1800-tallets fortællinger. I særdeleshed når forfatteren forstår at skrive levende om det, til trods for at tidens ånd og sprog respekteres.

Derfor har jeg hele den her bunke af bøger på min huskeliste. Der kommer til at gå længe før jeg har samlet og læst dem alle, men måske en skønne dag. De kan i hvert fald fuldt ud anbefales, især hvis man ligesom jeg elsker den tid og fortællinger.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.