Vejen til dit hjerte af JP Monninger - Bogfinkens bogblog

Vejen til dit hjerte af JP Monninger

Sponsoreret indlæg

Vejen til dit hjerte af JP Monninger - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra Bogreolen.dk

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: Vejen til dit hjerte // Forfatter(e):  J. P. Monninger // Forlag:  Lovebooks // ISBN: 9788726000825 // Serie: – // Udg. dato: 19-04-2018 // Sideantal: 416 // Original titel: The Map That Leads To You // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

En smuk og rørende roman om Heather, der har planlagt sin fremtid ned til mindste detalje. Hun er netop blevet færdig på college og skal rejse rundt udenlands med et par veninder, inden hun skal starte nyt job. Men da hun tilfældigt møder Jack i en togvogn i Europa, ændres alle hendes nøje tilrettelagte planer. Jack er et par år ældre end Heather, og hans rejseplan er at følge sin bedstefars dagbog, hvilket fører ham tilfældigt rundt til smukke, romantiske storbyer som Wien, Budapest, Istanbul. Heather følger med ham, og de forelsker sig i hinanden. Jack er en fri fugl og vil rejse videre rundt i Europa. Forpligtelserne hjemme i USA gør, at Heather overtaler Jack til at tage med tilbage. Men Jack har en hemmelighed, som kan ændre absolut alt.

Vejen til dit hjerte er fortællingen om Heather og Jack, der tilfældigt møder hinanden

Heather er pigen, der planlægger sin fremtid ned i mindste detalje. Hun er ude at rejse med veninderne efter de er blevet færdige på college. Efter rejsen venter der hende et nyt job. Et hun og ikke mindst hendes far har sikret hende. I en togvogn møder hun Jack. Han er ikke typen der planlægger. Han rejser rundt på må og få med sin bedstefars logbog. Jack har et ønske om at besøge alle stederne derfra. Mødet mellem Jack og Heather ændrer alt og hendes rejse forandres til at tage med ham.

Jeg har læst mange positive anmeldelser af historien

Men jeg blev aldrig selv helt fanget. For mig var historien mellem Jack og Heather sød, ingen tvivl derom. Men jeg blev aldrig helt overbevist. Deres forhold blev for overfladisk og det samme med personbeskrivelserne. Det hele, lige fra at Heather dropper sin rejse for at tage med ham, til at hun skal hjem, gik for hurtigt og blev for fladt. Jeg var underholdt og historien var sød, letlæselig og velskrevet. Men den fangede mig bare aldrig 100% og blev derfor heller aldrig den pageturner, jeg havde forventet.
Den sidste del af bogen fangede dog en del mere, især slutningen som var rørende.

Den kan dog uanset anbefales til romantikere, der har hang til en god kærlighedshistorie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.