En skuffe fuld af Mads-Peder Winther Søby - Bogfinkens bogblog

En skuffe fuld af Mads-Peder Winther Søby

Sponsoreret indlæg

En skuffe fuld af Mads-Peder Winther Søby - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: En skuffe fuld // Forfatter(e):  Mads-Peder Winther Søby // Forlag:  Empey // ISBN: 9788743000020 // Serie: – // Udg. dato: 09-11-2017 // Sideantal: 192 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

En lille, fin og spinkel tråd gennemstrømmer novellerne i “En skuffe fuld”. Umiddelbart peger novellerne i vidt forskellige retninger, men samler sig igen tematisk omkring en rød tråd, som er “håb”. Der er mange slags håb i novellerne – håbet om et bedre imorgen, om at finde sig selv, om kærlighed …

Novellerne er blevet til over en lang årrække og er både udtryk for skriveri igennem tid og overvejelser igennem forskellige faser i livet.

En skuffe fuld er som navnet antyder en samling af noveller fra skuffen

Jeg læser generelt ikke mange noveller. Ikke fordi, jeg ikke kan lide konceptet, for det kan jeg såmænd. Jeg har bare nogle gange svært ved at få en ordentlig læseoplevelse ved flere noveller i forhold til en roman. Det havde jeg også denne gang.

Novellerne havde et fint, velskrevet og flydende sprog. De havde historier, facetter og indslag der fangede mig i store og små træk. Men jeg var aldrig fanget så jeg ikke kunne lægge bogen fra mig. De 192 sider fløj hurtigt forbi, men jeg huskede ikke rigtigt bagefter hvad jeg havde læst. Enkelte af novellerne fangede mig mere end andre, og som en hyggelig, letlæselig bog man hurtigt kommer igennem er den absolut velegnet. Som større, dybere læseoplevelse nok ikke. Men det er jeg heller ikke sikker på, den er ment som.

En skuffe fuld er en hyggelig lille mellem-andre-bøger egnet samling af noveller. Den er letlæselig og letfordøjelig og kan anbefales hvis man er til små, korte historier, man ikke behøver tænke så meget over.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.