Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli - Bogfinkens bogblog

Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli

Sponsoreret indlæg

Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra Bog & idé

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Fordelen ved hemmelige forelskelser // Forfatter(e):  Becky Albertalli // Forlag:  CarlsenPuls // ISBN: 9788711900024 // Serie: – // Udg. dato: 24-04-2018 // Sideantal: 360 // Original titel: The Upside of Unrequited // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

17-årige Molly Peskin-Suso ved alt om at være hemmeligt forelsket. Hun har prøvet det 26 gange. For selvom hendes tvillingesøster Cassie siger til hende, at hun skal kaste sig ud i det, så tør Molly ikke risikere at blive afvist. Hun er forsigtig. For det skal tykke piger altid være.
Men så dukker Will pludselig op. Han er sjov, flirtende og muligt kæreste-materiale. Og med ham kan Molly måske få sit første kys. Men der er også Reid. Mollys nye kollega. Ham kan hun da umuligt falde for. Vel?

Fordelen ved hemmelige forelskelser er et frisk pust fra Becky Albertalli

Molly er 17 år og har aldrig haft en kæreste. Hun har til gengæld været forelsket et hav af gange. Faktisk præcist 26 gange. Molly er forsigtig, for hun vil ikke afvises, så hellere lade det blive ved den hemmelige forelskelse. Molly er nemlig tyk, og så bliver man afvist. Hendes søster siger godt nok, hun bare skal kaste sig ud i det, og så dukker Will op. Sød, sjov og lige hendes rette materiale. Men der er også kollegaen Reid… Skal Molly kaste sig ud i at få sit første kys?

Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli - Bogfinkens bogblog

Frisk pust på en varm sommerdag

Fordelen ved hemmelige forelskelser er sød, sjov og en hjertevarm fortælling. Det er historien om den forsigtige, tykke pige som er bange for at blive afvist. Hvordan hun skal finde lykken hvis hun bare tør kaste sig ud i det og tro på sig selv. Det er også fortællingen om at vælge rigtigt, følge mavefornemmelsen og generelt om at være ung og 17 år. Det er nemlig ikke altid let. Man skal lære at finde sit sted i livet, tro på sig selv og ikke mindst stå op for sig selv.

Jeg har ikke læst den ellers meget positivt omtalte “Simon vs. verdens forventninger” eller andet af forfatteren, men jeg kan godt lide hendes måde at gøre utraditionelle personer til hovedpersoner. Denne bog har den tykke pige i front hvilket er rart. Det der med utraditionelle, skæve eller på anden måde anderledes hovedpersoner er et skønt frisk pust.

Bogen kan klart anbefales til alle, der holder af en god YA fortælling. Perfekt til varme sommerdage i solen.

1 tanke om “Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.