Puls af Gail McHugh - Bogfinkens bogblog

Puls af Gail McHugh

Sponsoreret indlæg

Puls af Gail McHugh - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Puls // Forfatter(e):  Gail McHugh // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702210255 // Serie: Collide #2 // Udg. dato: 11-10-2017 // Sideantal: 432 // Original titel: Pulse // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Hvordan bærer man sig ad med at eksistere, når ens hjerte er så knust, så fuldstændigt revet itu og ens puls kun svag dunken? Emily har forladt sin første kærlighed, aflyst deres bryllup og den fremtid, de havde sammen, for at vinde den mand tilbage, som hun har indset, hun ikke kan leve uden. Men Gavin er rejst til Mexico for at glemme hende. Emily må følge efter ham for at overbevise ham om, at deres kærlighed er værd at give en chance til – og at kæmpe for.

Jeg læste tidligere forfængeren til Puls, nemlig Kollision. Jeg var vild med den, og havde derfor store forventninger til netop denne..

“Jeg kan ikke love dig, at det altid bliver legende let, for du og jeg kan skændes vildt. Men jeg er også ret sikker på, at det ikke bliver ren elendighed”

Puls starter, hvor Kollision sluttede..

Emily og Gavin er forelskede i hinanden. Hun har netop besøgt Dillon, hendes første kærlighed og kommende mand, for at aflyse deres bryllup. Nu vil hun vinde Gavin tilbage. Hun tager hen til ham for at fortælle ham om det, men kun for at finde ud af, at Gavin er rejst. Han har nemlig besluttet sig for at rejse til Mexico og glemme alt om hende.
Dette sætter gang i en større kamp for at vinde det, der betyder noget i livet.

Puls af Gail McHugh - Bogfinkens bogblog

Realistiske personer, kærlighed og en skøn historie

Det er hvad Gail McHugh giver os. Jeg er vild med den måde, hun skildrer personerne på. Især Emilys karakter er realistisk og relaterbar. Puls er den perfekte afslutning på historien om Emily og Gavin. Der er stormende følelser, tab, sorg, udfordringer, kamp og en altomsluttende kærlighed. Som enhver anden skøn romance, er det prinsen og prinsessen, der selvfølgelig skal have hinanden.

Kedeligt? Nej faktisk ikke. Gail McHugh skriver levende, let og fængende hele vejen igennem. Er du til røde kinder, erotik og den store kærlighed, så er Kollision og Puls helt sikkert noget for dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.