T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

Tip – t-shirts til bognørden

Jeg får mange sponsorerede opslag i mit feed på Facebook. Nogle er mere velmålrettede end andre. En del af dem er forskellige t-shirts/trøjer/andet merchandise enten med katte, hunde eller boglige ting. Sjovt nok. For det er jo ikke fordi, jeg søger på den slags.. Eller.. Nå, men de dukker i hvert fald op i mit feed fra tid til anden og tigger mig om at bruge penge. Hvilket jeg selvfølgelig – næsten – ikke gør. Men jeg har lavet en lang ønskeseddel.. Herunder vil jeg vise nogle af de t-shirts til bognørden, jeg har fundet på det seneste.

Måske det er noget for dig? – der er link i billederne til hvor trøjerne kan købes. Bare sådan, hvis nu 😉

Først og fremmest –  min hoodie!

Den her ligger i min samling til det bliver køligere i vejret.

Her nedenfor vil jeg vise et udsnit af sjove, finurlige og søde t-shirts til bognørden. Måske har du set dem før, måske er du aldrig stødt på dem. Måske kunne nogle af dem være lige noget for dig? Her giver jeg i hvert fald lidt tips videre 🙂

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

T-shirts til bognørden - Bogfinkens bogblog

Der findes virkelig et utal af sjove, pæne og finurlige t-shirts, hoodies og andet tøj (og merchandise) til bognørden. Det her er virkelig et minimalt udvalg, men blot dem jeg lige har noteret mig. Flere af dem rummer små sandheder, også om mig som person. Bøger, kaffe, katte… – mig.
Jeg kunne godt tænke mig at udvide min samling, bare sådan fordi, men de er selvsagt ikke de billigste. Til gengæld er kvaliteten, af hvad jeg har kendskab til, faktisk overraskende fin. Det var jeg eller lidt skeptisk med når man bestiller fra sådan nogle “ukendte” sider. Jeg har faktisk en t-shirt mere fra et af stederne her, men den er til gengæld med marsvin i stedet, så uanset hvad man er til, kan man finde det. Jeg har bestilt én med golden retrievers til min søster 😉

Har du nogle sjove t-shirts til bognørden eller er det ikke noget for dig?

2 tanker om “Tip – t-shirts til bognørden”

  1. Åhh Ja kunne købe mig fattig alt det boglig merch jeg fandt på nettet! Forelsker mig næsten det hele! 😅😜😍🙈😂 også det du har vist frem. Men jeg ejer faktisk ikke så meget da Det som sagt koster. Det kan være du vil vise det frem som du forvejen ejer ?

  2. Sådanne tshirts dukker også op i mit news feed på Facebook 😀
    Den pink har jeg dog ikke set før, men den passer perfekt til mig, og så er den endda i min favoritfarve <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.