Vi havde jo bare en pause af Lindsey Kelk - Bogfinkens bogblog

Vi havde jo bare en pause af Lindsey Kelk

Sponsoreret indlæg

Vi havde jo bare en pause af Lindsey Kelk - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Vi havde jo bare en pause // Forfatter(e):  Lindsey Kelk // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771913453 // Serie: – // Udg. dato: 03-04-2018 // Sideantal: 400 // Original titel: We were on a break // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Der findes intet værre end den sidste dag en ferie – det skulle da lige være den sidste dag i et forhold. Liv og Adam er på deres drømmerejse og aftenen inden de skal hjem, tror hun at han vil fri til hende. I stedet sætter Adam deres forhold på pause. Alle deres venner synes at de er vanvittige, og mens Liv begraver sig i sit arbejde, så prøver Adam at komme op af det hul, han har gravet for sig selv. Snart vokser den lille pause til en afgrundsdyb kløft, og spørgsmålet er om de kan finde tilbage til hinanden og vigtigst af alt, er det det de vil?

Jeg har tidligere læst Den evige brudepige af samme forfatter, og ligesom den, var den her garanti for smil.

Sidste feriedag og et manglende frieri

Liv og Adam er på ferie sammen. Drømmerejse. Det er sidste aften på deres ferie og Liv er i vildrede. Inden afgang talte en af hendes veninder nemlig over sig og nævnte at det var muligt, Adam ville fri til hende på rejsen. Hun er ikke sikker på om de er klar til det og derfor har turen været præget af nervøsitet og forventning fra hendes side. Men Adam har ikke friet og nu er ferien næsten slut. Adam ved ikke hvad der foregår og er derfor uforstående overfor hvorfor Liv opfører sig som hun gør. Derfor ender ferien med at forholdet bliver sat på pause.

Nu er det op til dem begge hvordan tingene skal gå fremadrettet. Kan de finde hinanden igen, og vil de egentlig overhovedet det?

Vi havde jo bare en pause er noget, de fleste kan relatere til

Ja måske ikke lige det med frieret, det manglende frieri og pausen.. Men personerne, usikkerheden, forventningen, hvad-nu-hvis mv. Det er en typisk chick-lit med lidt overdrevne personligheder og hændelser, men masser af humor, følelser og handling. Jeg elsker en feelgood bog som denne fordi den lige fjerner hele omverdenen og tillader at læse noget bare for at læse det. Der er ingen skjulte moraler eller særlig lærdom. Der er bare hygge, sjov og underholdning. Og det er præcis som det skal være.

Lindsey Kelk skriver skønt. Det er letlæseligt og letforståeligt. Det er med glimt i øjet og smil på læben. Historier, der ikke er dybe, men som underholder og trækker smil. Historier man bliver glad af.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.