En hemmelig affære af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

En hemmelig affære af Maya Banks

Sponsoreret indlæg

En hemmelig affære af Maya Banks - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: En hemmelig affære // Forfatter(e):  Maya Banks // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771912890 // Serie: The Anetakis Tycoons #3 // Udg. dato: 02-10-2017 // Sideantal: 176 // Original titel: The Tycoon’s Secret Affair // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jewel Henleys kinder blusser hektisk, da hun erfarer, at den spændende mand, som har taget hende med storm, er hendes nye arbejdsgiver Piers Anetakis. Piers fyrer hende dog på stedet, da han opdager at han er hendes chef, for han blander aldrig arbejde og privatliv. Men Piers kan ikke glemme den livsglade kvinde, som han tilbragte en hed nat med, og da det endelig lykkes ham at opspore hende igen, får han sit livs overraskelse.

Jeg har tidligere læst og anmeldt seriens to forrige bøger, Løgn og Lykke samt Elskerinden.

En hemmelig affære møder vi igen Anetakis-imperiet

Jewel og Piers tilbringer en hed nat sammen og alt er godt. Indtil de finder ud af at han er hendes chef og hun ansat, det resulterer i en fyring til Jewel. Mødet gav dog stof til eftertanke for Piers, der ikke bare kan glemme og komme videre. Han beslutter sig for at opspore hende, men det bliver alt andet end hvad han forventede at se.

Som altid skriver Maya Banks godt, flydende og letlæseligt

Det er ingen hemmelighed at bogen her er forholdsvis kort, meget letlæselig og ikke voldsom dyb. Det var de to forrige bøger i serien heller ikke, men det er faktisk ok. Til trods for bøgernes dybde og længe, får man som læser en rigtig god oplevelse alligevel. Maya Banks er nemlig en rigtig god romance/erotik forfatter. Hun forstår at skrive og vinkle en historie så essensen, de gode persongallerier og de romantiske følelser kommer frem. Jeg er meget imponeret over hvor velskrevet serien her er, til trods for alle tre bøger er korte på under 200 sider og der derfor er grænser for hvor dybe, de kan blive.

En hemmelig affære og hele Anetakis-serien kan anbefales til alle, der holder af gode historier indenfor romance/erotik-genren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.