Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout

Sponsoreret indlæg

Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Bliv hos mig // Forfatter(e):  Jennifer L. Armentrout // Forlag:  Lovebooks // ISBN: 9788711693193 // Serie: Wait for you #2 // Udg. dato: 14-06-2018 // Sideantal: 472 // Original titel: Be with me // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Teresa Hamilton har det svært. Hun er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at have kysset hinanden taler han ikke længere med hende. Desuden er hun lige kommet ud af et dårligt forhold, og nu truer en skade med at gøre en ende på hendes dansekarriere. Heldigvis skal hun snart starte på college og tænke på noget andet.

Jase Winstead har en dyb hemmelighed, som han ikke kan fortælle til nogen. Især ikke til sin bedste vens smukke søster. Da han kyssede med Teresa, var det hedt og fantastisk som aldrig før, og selv om han ikke kan holde op med at tænke på det, ved han bare, at det ikke går. Han har andre forpligtelser og ikke tid til et forhold.

Bliv hos mig er den selvstændige efterfølger til Vent på mig som jeg tidligere læste med stor fornøjelse.

Ét kys, én skade, én kæmpe hemmelighed

Teresa er danser, men et skadet knæ har tvunget hende væk fra scenen og ind på college. Det er en backupplan og for at have noget at falde tilbage på. Det er sådan hun ser på det. På college går Jase. Det er Teresas storebror bedste ven, som hun i al hemmelighed har været forelsket i længe. Lige siden de udvekslede et enkelt kys. Men det er et umuligt forhold, især fordi Teresas bror Cam er ekstremt overbeskyttende. Og så er der også lige det dårlige forhold, Teresa lige har lagt bag sig. Alt i alt er det ikke en romance med Cam der er tid og plads til lige nu. Men hjertet vil det anderledes, og det gør det hele meget mere besværligt. Jase har nemlig også en kæmpe hemmelighed, han ikke kan dele med nogen. Den indebærer forpligtelser som gør, han ikke skal indlede noget med nogen.

Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout - Bogfinkens bogblog

Jennifer Armentrout skriver igen så tid og sted forsvinder i Bliv hos mig

Bliv hos mig er “bare” en romance. Det er sommerfugle i maven, varme kinder og spirende følelser. Det er ungt, levende og modigt. Men det er så meget mere end det. Teresas historie og stærke personlighed giver noget ekstra til fortællingen. Hun kæmper. Kampen mod vold. Kampen for at komme til at danse igen. Kampen for Jase. Kampen for at finde ud af hvem hun egentlig er og hvad hun skal. Hvad er hun, hvis hun ikke kan danse?

“Det ene sekund sad jeg helt alene, mens min verden brast sammen, og i næste sekund holdt han mig ind til sig – han holdt sammen på mig.”

Ligesom Vent på mig vender siderne sig nærmest af sig selv. Tid og sted forsvinder. Sommerfuglene i maven flakser og smilet bryder ud. En tåre løber ned af kinden. Smilet breder sig igen. Hele vejen igennem kastes læseren igennem følelser og handling. Den bliver aldrig kedelig. Selv om den er på forholdsvis mange sider, er der ikke for mange. Faktisk måtte den gerne fortsætte.

Mere, tak 😀

1 tanke om “Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout”

  1. Pingback: Bogfinken - Hold om mig af Jennifer L. Armentrout ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.