Fikseren (Mordene i Hudiksvall #3) af Gabriella Ullberg Westin - Bogfinkens bogblog

Fikseren (Mordene i Hudiksvall #3) af Gabriella Ullberg Westin

Sponsoreret indlæg

Fikseren (Mordene i Hudiksvall #3) af Gabriella Ullberg Westin - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Fikseren // Forfatter(e):  Gabriells Ullberg Westin // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771912067 // Serie: Mordene I Hudiksvall #3 // Udg. dato: 01-09-2017 // Sideantal: 304 // Original titel: Fixaren // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

En 25-årig mand bliver skudt og dræbt midt inde i byen, og ingen har set noget som helst. Kriminalinspektør Johan Rokka leder efterforskningen og snart rettes interessen mod en ven til offeret, som var lige i nærheden da mordet fandt sted.

CEO Assistent Amanda Bruse kæmper for at komme tilbage efter en lang barsel. Det firma hun arbejder for, står for lanceringen af et produkt, som er milliarder værd. Da en af virksomhedens nøglemedarbejdere forsvinder uden et spor, befinder Amanda sig pludselig i begivenhedernes centrum. Politiet har nu både et mord og en forsvinden at håndtere, og da Rokka bliver offer for en personlig tragedie, er hans fremtid pludselig på spil

Jeg har tidligere læst og anmelde ENSOMmerfugl og Håndlangeren af samme forfatter.

Fikseren møder vi igen Johan Rokka, der leder efterforskningen

Johan Rokka og hans trofaste samarbejdspartner Janna Weissmann arbejder på en sag om den myrdede Sebastian og hans sårede veninde Lenita. Overfaldet er voldsomt og blodigt, men Lenita overlever med nød og næppe og ligger i kunstigt koma. Sideløbende med at de skal opklare denne grusomme forbrydelse uden noget åbentlyst motiv, sker der et helt andet sted, andre mærkelige ting.

Amanda arbejder hos Biotech Iris og er netop vendt tilbage til sit arbejde efter en lang sygemelding. Firmaet har i mellemtiden forandret sig og der er sket nye ting alle steder. Hun er usikker og det hjælper ikke at firmaet står overfor at skulle præsentere banebrydende teknologi på det kinesiske marked. De sender hertil deres bedste udvikler, Louise afsted. Louises datter, Silje som er Johan Rokkas fætters lille datter og Johans øjesten, ønsker ikke moren tager afsted, men det skal hun. Efter et par dage ringer de i mellemtiden fra Shanghai… Louise dukkede aldrig op.

Jeg er vild med Gabriella Ullberg Westins måde at skrive krimier på

Dette er nu den tredje i rækken, og jeg glæder mig allerede til den fjerde. Forfatteren har en evne til at skrive krimier der fungerer uden at være blodige, ekstremt voldsomme eller hårrejsende. Faktisk kører den afsted i et behageligt tempo, men indeholder så meget at det er umuligt at regne den/de skyldige ud på forhånd. Den er velskrevet, intelligent udtænkt og ikke mindst godt udført. Med sit altid gode persongalleri og et velgennemtænkt plot har Gabriella Ullberg Westin givet os endnu en kuldegysfremkaldende krimi.

Absolut anbefalelsesværdig, hvis man er til gode krimier.
Fikseren er tredje selvstændige krimi i serien. Den kan læses uden at have læst de forrige, men jeg anbefaler at læse dem alle med en god kop kaffe til.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.