I dag skal det være af Maria Semple - Bogfinkens bogblog

I dag skal det være af Maria Semple

Sponsoreret indlæg

I dag skal det være af Maria Semple - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: I dag skal det være // Forfatter(e):  Maria Semple // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740036947 // Serie: – // Udg. dato: 25-09-2017 // Sideantal: 257 // Original titel: Today will be different // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Eleanor Flood ved godt, at det står skidt til. Men i dag skal det være. I dag tager hun hen og træner, når hun har smidt sin søn Timby af ved skolen. Spiser frokost med en veninde. Tager sig lidt sammen. Men før hun kan nå at opfylde sin tilsyneladende beskedne plan, kommer livet ligesom i vejen.
For præcis i dag har Timby bestemt sig for at lyve sig syg fra skole, så han kan stjæle sig til lidt tid sammen med sin mor. Og præcis i dag har Eleanors kirurgmand Joe fortalt sin receptionist, men ikke sin kone, at han er på ferie. Og lige da det ser ud som om at tingene ikke kan køre mere af sporet, finder en tidligere kollega et artefakt fra Eleanors fortid frem; en tegnet historie om familiehemmeligheder, der for længst er begravet, og en søster, hun ikke længere taler med.

Eleanor er lidt af en rodebunke, men idag skal det være anderledes

Mand, barn, karriere – Eleanor har faktisk det hele. Men hun er også lidt af en rodemikkel der ikke altid husker så godt og blander ting sammen. Som da hun skal mødes med en veninde og grundet en syg søn i skolen må aflyse.. Og det viser sig at det faktisk ikke var den dag, hun og veninden skulle mødes.

I dag skal det være anderledes. Eleanor vil begynde at se positivt på tingene. Hun vil være frisk, proaktiv og i gang med en ny begyndelse. Men lige netop i dag er dagen, hvor hun også tager manden i en løgn om at være på ferie, men ikke være det. Hvor er han så, og hvad betyder det hele egentlig?

I dag skal det være af Maria Semple - Bogfinkens bogblog

I dag skal det være er en feelgood chick-lit, der gerne vil være morsom

Men for mig blev den bare lidt for ‘pushy’ til tider. Den forsøgte lidt for meget at være morsom uden egentlig at være det. Det er også sådan jeg har det med Bridget Jones.. Lidt for meget tvungen morskab i stedet for bare at være det.

Når det så er sagt, så er bogen velskrevet og letlæselig. Den rummer mange sandheder og små pointer hen af vejen og er bestemt værd at læse. Den skal læses for underholdningens skyld for man keder sig ikke undervejs. For mig blev den lidt for rodet og langtrukken, mens den for andre sikkert vil være hylende morsom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.