Blog-stilhed, marketingskoordinator, inca - Bogfinkens bogblog

Blog-stilhed

Som nogle måske har lagt mærke til, har bloggen her lidt lidt af en art blog-stilhed. Der er kun blevet publiceret ganske få boganmeldelser den seneste måned. Det skyldes altså ikke at jeg er gået under jorden eller holdt op med at læse bøger.
Jeg læser, men knap så meget som hidtil. Jeg har også en lang liste af bøger, der skal anmeldes. Nogle er læst, andre venter. Jeg modtager stadig anmeldereksemplarer, men siger også nej til mange.

Blog-stilhed, marketingskoordinator, inca - Bogfinkens bogblog

Grunden til denne blog-stilhed?

jeg har simpelthen fået arbejde!

Jeg blev jo færdiguddannet professionsbachelor i digital konceptudvikling i juni og har siden da gået ledig. Bliv ikke overrasket hvis du ikke ved, hvad sådan én laver. Det er også svært at forklare andre. Selv min konsulent på jobcenteret lød meget tvivlende overfor om hun forstod det…

Hvorom alting er, så har jeg været så heldig at finde mig en arbejdsplads som marketingkoordinator pr. 1/9 som går over i fastansættelse her 1/11. Jeg sidder som eneste marketingsperson og laver markedsføringsmateriale, håndterer sociale medier, redigerer hjemmeside mm. – alt det, jeg egentlig gerne ville. Det er jo fantastisk, men dælme også hårdt.
Nedenfor er ét af mine første projekter i virksomheden. Deres (vores!) nyopstartede afdeling med ejendomsservice havde brug for en flyer.

Blog-stilhed, marketingskoordinator, inca - Bogfinkens bogblog

Men 8-16 dage, hjemmefra 6.40 og hjemme igen 17.30.. Jeg klager ikke – jeg kan lide arbejdet, men opstarten har været og er hård. Derfor er der ikke så meget tid og overskud til blogindlæg, men jeg regner med, det snart flader sig lidt ud og derfor efterlader lidt tid igen til hobbies. Mandag til fredag går i flyvende fart, hvor jeg er så heldig at min søster, der også for nylig er startet i skole, heldigvis tager en tørn med at passe dyrene mv. så jeg har lidt mere tid når jeg kommer hjem. Weekenden er hellig, men går med alt det, der ikke er tid til i ugens løb.

Blog-stilhed, marketingskoordinator, inca - Bogfinkens bogblog

Ugen byder på..

Tidlige og mørke morgner hvor hunden enten er morgenfrisk eller bare sover videre 😉 Sene eftermiddage/tidlige aftner med hurtig aftensmad, smøren madpakke og tidlig(-ish) i seng. Det er fantastisk at have noget at lave. Jeg havde forventet lang ledighed på dagpenge. Konstante møder med jobcenteret. Triviel ledighed og suk efter jobsamtaler. Til min overraskelse fik jeg sendt den rette ansøgning til rette virksomhed på rette tid. Stedet er hyggeligt, folkene flinke og arbejdet interessant. Til gengæld kan jeg godt mærke, jeg ikke rigtig gider tænde computeren, når jeg kommer hjem.

Så bare lige en kort forklaring på den her blog-stilhed 🙂 – jeg har læst masser af Lisa Kleypas i min stille periode. Lige nu er jeg opslugt af “Manden der ikke ringede” og så nyder jeg at det er lørdag aften 🙂

1 tanke om “Blog-stilhed”

  1. Pingback: Bogfinken - Jeg har forsømt bloggen.. - en lille forklaring ~ Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.