14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak - Bogfinkens bogblog

14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak

Sponsoreret indlæg

14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplarer fra forfatteren/forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: 14 dage i Austin + Uofficielt din // Forfatter(e):  Henriette Vesterbak // Forlag:  Turbine + Forlaget Twenty-One // ISBN: 9788740602593 + 9788797027318 // Serie: – // Udg. dato:  22-05-2015 + 09-04-2018 // Sideantal: 524 + 443 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, tror næsten ikke sine egne ører, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro.
Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John.
”Uofficielt din” er den selvstændige fortsættelse til historien om Heidi Johansen, der indleder et hedt, men ikke ukompliceret forhold til en rockstjerne.

Jeg fælles-anmelder normalt ikke, men denne gang føltes det naturligt. De ord jeg har til 14 dage i Austin er omtrent de samme som til Uofficielt din. Jeg skal forsøge at gøre det uden at afsløre for meget handling.

14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak - Bogfinkens bogblog

14 dage i Austin

Heidi er dybt fan af rockbandet South Bane. Da hun bliver tilbudt et job som deres personlige assistent, er hendes lykke gjort. I Danmark er hun kendt, men i Austin er hun ‘underdog’en’, den ukendte, den nye. Hende som skal vie sit liv til at opvarte bandet og sørge for at de har det godt. Hurtigt fatter hun og forsangeren John Monro et godt øje til hinanden. Men en klausul i kontrakten forhindrer at der sker noget – eller gør den?

14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak - Bogfinkens bogblog

Uofficielt din

Uofficielt din er vi nået skridtet længere. De 14 dage i Austin er overstået. Meget er sket. Følelser, oplevelser og drama. Jeg vil ikke fortælle så meget om handlingen, for ikke at spoile noget for dem, der læser den første bog..

14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak - Bogfinkens bogblog

Jeg var opslugt af begge bøger helt fra start. Jeg blev lovet en dramatisk kærlighedshistorie, og det fik jeg! Henriette Vesterbak skriver fængende og dramatisk med hede følelser. Følelserne mellem John og Heidi var til at føle, ligesom tiltrækningen var tydelig fra første side. Selv om begge bøger er nogle moppedrenge, fløj jeg faktisk igennem siderne uden at have lyst til at lægge dem fra mig.

Men jeg må dog indrømme – hold da op, jeg til tider var træt af personerne i bøgerne. Heidi, der er fuldt ud forgabt i John og finder sig i alt, alt, alt for meget…. John som nogle gange bare er et dumt svin 😉 men alt i alt var det nogle godt læseoplevelser, jeg klart kan anbefale.

14 dage i Austin + Uofficielt din af Henriette Vesterbak - Bogfinkens bogblog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.