Eventyret venter af Sofia Fritzson - Bogfinkens bogblog

Eventyret venter af Sofia Fritzson

Sponsoreret indlæg

Eventyret venter af Sofia Fritzson - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Eventyret venter // Forfatter(e):  Sofia Fritzon // Forlag:  HarperCollins Nordic // ISBN: 9788771914368 // Serie: Søstrene & Kærligheden // Udg. dato: 02-07-2018 // Sideantal: 240 // Original titel: När eventyret väntar // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

To mennesker kan ikke blive mere forskellige end Fanny Storm og Christopher Floros. Hun er rebellen, som balancerer lige på grænsen af loven og lever for sin motorcykel. Han er alenefar og arbejder som revisor, og alting er meget korrekt og perfekt.
Da de mødes ved en tilfældighed, sker der noget, og de bliver øjeblikkelig tiltrukket af hinanden. Tiltrækningen er stærk, og snart indser de, atattraktionen kan blive til dybere følelser. Men Fanny er sikker på, at et fast forhold ikke er noget for hende. Skal hun slippe sin frygt og følge sit hjerte og stole på et andet menneske?

Eventyret venter for Fanny og Christopher

Fanny er den rebelske søster. Hende, der er fart i og som aldrig slår sig ned ét sted. Hun er den vilde, som kun lige holder sig indenfor loven og som elsker sin motorcykel. Hun kunne næsten ikke være mere forskellig fra Christopher – alenefar, revisor, korrekt. Et tilfældigt møde, øjeblikkelig tiltrækning, begær og måske noget mere? Ved en tilfældighed mødes Fanny og Christopher og øjeblikkeligt er de viklet ind i hinandens liv på en helt anden måde, end man skulle forvente.

Eventyret venter af Sofia Fritzson - Bogfinkens bogblog

Ligesom sin forgænger, er Eventyret venter sød, letlæst og fyldt med romantik. Fanny og Christopher er historien om modsætninger, der mødes. Hvor følelser opstår og slår rod. To mennesker, der måske ikke har så meget tilfælles, men som har brug for hinanden. Fortællingen er simpel, men følelserne dybe og hjertevarmende. Bogen er eminent til de mørke aftner, hvor hjertet trænger til et romantisk boost.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.