Tre korte #1 - En husmors bekendelser - Bogfinkens bogblog

Tre korte #1: En kommende husmors bekendelser, Monsun af stjerner og Nøgen hjemkomst

Tre korte er boganmeldelser på en lidt anden måde. Det er bøger, som jeg ikke har så meget at sige om, men som alligevel skal have en anmeldelse. Der kan være mange årsager til, jeg ikke har så mange ord om en bog. Nogle er gode, andre knapt så gode. Nogle gange har jeg bare ikke så mange ord at give. Disse indlæg kommer til at blive brugt om den slags bøger.

Sponsoreret indlæg

Tre korte #1 - En husmors bekendelser - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: En kommende husmors bekendelser // Forfatter(e):  Elin Eldestrand // Forlag:  Hoi Forlag // ISBN: 9788793618091 // Serie: – // Udg. dato: 21-09-2017 // Sideantal: 250 // Original titel: En framtida hemmafrus bekännelser // Læst på: Dansk

En kommende husmors bekendelser

 

Jeg forventede nok lidt mere chick-lit, feelgood følelse end jeg fik. Jeg forbinder genren med søde følelser, solskin og let stemning. Bogen her var nok mere bizar end hyggelig og selv om den var underholdende, kan jeg ikke lade være med at føle mig skuffet. Historien er for så vidt underholdende nok og bogen er hurtigt læst. Men jeg fik ikke rigtig noget ud af det. Historien var svær at huske bagefter og stemningen lidt mærkværdig… Den er svær at fortælle om. Historien havde gode passager med smil og humor. Og så passager med mærkelige løsninger og surrealisme.

Bogfinken bogblogTre korte #1 - Monsun af stjerner - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forfatteren

Bogfinken bogblog - 4 ud af 5

Titel: Monsun af stjerner // Forfatter(e):  Katrine Williams // Forlag:  Mellemgaard // ISBN: 9788771906653 // Serie: – // Udg. dato: 09-02-2018 // Sideantal: 357 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Monsun af stjerner

 

Jeg er svær at stille tilfreds, når det handler om fantasy. Det indrømmer jeg. Noget (lidt) kan jeg lide. Andet er for urealistisk til mig. Den her falder lidt ned et sted midtimellem. Historien om Stella, der flytter til Australien efter at have indblandet i en tragisk ulykke er sympatisk og interessant. Hun har mistet sin bedste veninde og døde næsten selv i ulykken. Nu skal hun starte på en frisk, men fortiden bliver ved med at indhente hende. Men desværre er der også rigtig mange delelementer i bogen, som går hen over hovedet på mig og så er den bare lang.. Den var meget træg at komme igang med, selv om dele af den fløj forbi, så det var en meget blandet oplevelse. Jeg tror dog, den kunne have gavn af mere redigering, for idéen bag den er ikke dum.

Bogfinken bogblogTre korte #1 - Nøgen hjemkomst - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forfatteren

Bogfinken bogblog - 3 ud af 5

Titel: Nøgen hjemkomst // Forfatter(e):  Lars Bjerregaard Jessen // Forlag:  Skriveforlaget // ISBN: 9788793525597 // Serie: – // Udg. dato: 05-10-2017 // Sideantal: 297 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Nøgen hjemkomst

I denne bog er vi igen tilbage til Emil og Louise. De er et succesfuldt par, der har det hele. Men de har svært ved at blive på ét sted. Derfor er de nu på vej hjem til Danmark. Men hjemkomsten kommer til at byde på mange ting ud over gensynsglæde til landet. Fristelser og kriser venter. Hvordan skal de komme ud på den anden side – sammen eller hver for sig?

Jeg var ikke så stor fan af den foregående bog, og den her vinder mig heller ikke. Den har, ligesom forgængeren gode toner og underholdende passager. Jeg bliver aldrig helt dus med personerne, deres skildring eller måden, bogen er skrevet på, men jeg synes bedre om den her end den forrige. Jeg kender personerne lidt bedre nu, og de tre hjerter skal ikke tages negativt. Jeg var underholdt og interesseret i store dele af bogens fortælling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.