Min flora i farver - Bogfinkens bogblog

Min flora i farver

Sponsoreret indlæg

Min flora i farver - Bogfinkens bogblog

Anmeldereksemplar fra forlaget

Bogfinken bogblog - 5 ud af 5

Titel: Min flora i farver // Forfatter(e):  – // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740038125 // Serie: – // Udg. dato: 29-05-2018 // Sideantal: 72 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Min flora i farver er en meget smuk malebog med hele 40 botaniske plancher. Blomsterne er udvalgt fra gamle udgaver af florabøger med opsætning af de enkelte planter og deres udviklingsfaser fra frø og løg til smukke blomster i alle farver.

Jeg elsker de her mandala/mindfullness malebøger af enhver art. Mønstre, former, motiver der skriger på farvelægning. Men desværre elsker jeg dem højere end jeg har tid til at male i dem. Men det afholder mig ikke fra at nyde, når der kommer sådan en fin sag her forbi.

Min flora i farver er en særdeles fin og brugbar malebog

Oftest er det bare mønstre eller tilfældige motiver i disse malebøger. Men denne er ikke alene super fin, men også brugbar. Den indeholder 40 ægte botaniske planter, som man kan farvelægge. Der er både et billede med og så den blanke blomst, til farvelægning. Det er smart især for den haveinteresserede, som gerne vil have dem til at ligne de ægte. Jeg er ikke så haveinteresseret, så jeg farvelægger bare, men idéen er smart og lærerig.

Min flora i farver - Bogfinkens bogblog

Jeg har desværre ikke selv så meget tid til malebøger eller.. Jeg er nok ikke så god til at sætte mig ned og få malet.. Så jeg forærede malebogen til min søster. Hun er super havenørd, så den faldt i god jord der 🙂

Fin malebog, god kvalitet og interessant indhold.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.