Send en gave - Bog&Idé - Bogfinken.dk

Send en gave – Bog&Idé

Sponsoreret indlæg

Send en gave - Bog&Idé - Bogfinken.dk

(Jeg har fået lov at teste konceptet gratis af Bog&Idé)

Bogfinken bogblog

Danmarks største boghandlerkæde, Bog & idé, lancerer ny gaveshop på nettet, hvor kunderne kan få sendt tidens mest populære bøger og brætspil til børn og voksne ud som express-gave lige til døren – akkurat som en buket blomster. ”Gaveshoppen er med til at sikre vores relevans over for kunderne – også i forhold til en spiller som Amazon, for de kan ikke levere det samme,” fastslår adm. direktør Marianne Lyngby Pedersen.

Send en gave eller Sig det med bøger

– det er da meget smart! You had me at hello, noget i den stil!?

Hvor mange har ikke været i en situation, hvor én eller anden fortjener en gave, men personen er måske ikke blomster og chokoladetypen? Jeg kunne i hvert fald komme i tanke om mange i min bekendtskabkreds som ville foretrække en bog over blomster eller chokolade. Derfor er Bog & Idés koncept jo egentlig virkelig smart.

Jeg fik lov at teste det, og selv om jeg ikke havde en egentlig anledning, strøg jeg ind og bestilte.

Send en gave - Bog&Idé - Bogfinken.dk

Afdelingen med Send en gave på Bog & Idés hjemmeside er ikke så stor, men rummer mange fine titler, brætspil og tilbehør. Der er lidt for enhver smag. Jeg ser dog frem til at udvalget bliver udbygget selvfølgelig.

Jeg overvejede lidt tid hvad jeg skulle sende, til hvem og hvorfor. Valget faldt på min søster, bare fordi. En bare fordi gave. Jeg kender hendes smag indenfor bøger rigtig godt, men der var ingen oplagte til hende. Hun er meget haveinteresseret, så det ville jeg normalt have købt. Det eller en god kærlighedsroman. Men det var der ikke rigtigt, så valget faldt i stedet på en biografi. “Alting har en ende” af Michael Bundesen. En bog, jeg også selv glæder mig til at læse.

Siden er let og intuitiv at bruge – du klikker bare bogen hjem som normalt, når du køber noget. Så var den bestilt og det var bare at vente.

Send en gave - Bog&Idé - Bogfinken.dk

Okay, jeg var lidt skuffet over indpakningen. Jeg bestilte en bare-fordi gave, det ved jeg godt. Men den var altså lidt kedelig. Der havde jeg forventet lidt mere. Men modtageren blev glad og det var det vigtigste. – der er desværre ikke flere billeder af modtagelsen, da modtager ikke ville fotograferes og det var sent på dagen.

Så altså, opsummeret lidt pro og cons..

Pro:

  • NEMT
  • Smart
  • Perfekt til alt fra fødselsdage og mærkedage til bare fordi og en sød tanke

Cons/forbedringsønsker:

  • Lidt mere spændende indpakning
  • Jeg kunne godt have brugt lidt information om hvem, der ville bringe pakken ud. Altså om det var forretningen selv, PostNord, GLS, DAO eller hvem.. Det var der ingen information om.

Det bliver næppe sidste gang, jeg gør brug af Bog&Idés nye koncept!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.